сряда, 29 декември 2010 г.

Playstation 3 в сертификат Смахнат за добро

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/v6jtjAg_psQ/story01.htm:
ReportedlyWorking пише "Изглежда, че PS3 на Sony е фатално нарушена. В хаос съобщение конгрес в Берлин, един отбор на име" fail0verflow "разкри, че те са изчислени на частни ключове, която ще позволи на тях или някой друг, генерират подписано софтуер за PS3 . Освен това, те също така твърдят, че са метод за разблокирането на PS3, без използването на адаптер, който е текущият метод. Ако всички тези твърдения са верни, това отваря вратата за потребителски фърмуер и софтуер за самоделна. Ако приемем, че Sony doesn "т вземат радикални действия и обезсилва техните частни ключове, това би могло да означава, че е жизнеспособна съвети и трикове за всички PS3, независимо от техния фърмуер От статията:" Приблизително половин час, екипът разкри новите си тайни, PS3, ние момент всички чакаха. Една от основните подчертава тук е, устройството по-малко съвети и трикове от преливане на NOR флаш обувка, като пълен контрол над системата. Другите основни подвиг, е изчисляване на публично-частни ключове (поради скалъпили сигурност), като предоставя на потребителите възможността да се подписват своите собствени SELFs След това, екипът обявен за сигурност на Sony да бъде EPIC FAIL! "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Barnes & Noble хранене заявките за марки предлагат спекулации фураж изобилно

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/29/barnes-and-noble-nook-trademark-applications-offer-speculation-fod/:
Значи вие сте Barnes & Noble и имате успешен продукт като хранене - какво правиш? Запазена марка пък от името, разбира се. Както PocketNow отбеляза на дружеството подава броя на хранене, свързани с приложения търговска марка през последните няколко месеца, което може да предложи някои съвети на бъдещите хардуер за хранене, софтуер, или и двете. Това е изненадващо включва заявление за "Nook2", който първи път е подадена още през юни, както и един за името "хранене Smart" (вероятно свързани със съществуващата хранене изследване образование платформа?), и един за невъзможно хит "хранене Cook . " За съжаление, това не е ясно кои (ако има такива) на тези, всъщност може да е името на новото устройство за хранене - има и търговски марки заявка за "хранене Kids" с описание подобно на "Nook2", например, но може и да бъде само за компанията хранене Детски магазин и IPAD ап. Най-новата от всички стружки е една за "Nooksellers", която се счита за комбинация в магазина павилион и онлайн услуга, която ще предлага персонализирани препоръки и различни социални мрежи вратовръзка добавки. Разбира се, няма нищо повече от заявките за марка да продължи в момента, но тя не със сигурност изглежда ясно, че името хранене е тук, за да спре.

Barnes & Noble хранене заявките за марки предлагат спекулации фураж изобилно първоначално се появи на Engadget на Сря, 29-ти Декември, 2010 16:33:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник PocketNow | Изпрати | Коментари

Съдът правилник сайт не трябва да се премахне клеветнически Коментари

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sTJXRY8tuYk/story01.htm:
DustyShadow пише "В случай на Blockowicz срещу Уилямс, САЩ Седмата Circuit апелативен съд отказа да сила Ripoff Доклад за отстраняване на твърди клеветнически коментари, публикувани от потребител. Ripoff Доклад разполага с добре известните не-сваляне на политиката, дори и ако Авторът иска да премахне поста си, така че Ripoff Доклад отказано. В Blockowiczs след това заяви, че Ripoff Доклад нарушени FRCP 65 (г), тъй като Ripoff доклад е в активна концертна или участие "с първоначалния плакати, като е отказал отстраняване на разпореждане на .. за Окръжният съд (и на Апелативния съд) не са съгласни с Blockowiczs не се установяват на "активно концерт или участие", информира сайтът е извън контрола на съда Ripoff Докладът публикува изявление относно този случай. "В съответствие с основните ни мисия за защита на реч в най-голяма строгост на закона, ние решихме, че не е само наше право, но и ние сме длъжни да задават въпроси и да бръкнат по-дълбоко, преди да можем да се съобразят с такава поръчка. Други сайтове твърдят, че подкрепят свободата на словото, но когато нещата се грубо, те обикновено защита на крайните резултати, а не на конституционни права и свободи у нас се основава на. За разлика от други сайтове, дори когато въпросните словото е грубо или отрицателно и дори ако позицията ни понякога създава негативна преса за нас, Ние смятаме, че Първата поправка изисква от нас да ни принципи пред нашия джобен формат и да се борят против цензурата ".

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Intel 310 mSATA SSD знае, че размерът има значение, се вписва в по-малко 80 GB пространство, отколкото на кредитна карта

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/29/intel-310-msata-ssd-knows-that-size-matters-fits-80gb-into-less/:
Внимавай, Toshiba, вашите малки модули SSD не са единствената игра в града за смешно малка флаш повече. Intel е просто обявяване на нов SSD 310 линия, която предлага изключително минимални 51mm с 30 мм от пет милиметра размери, като се запазва X25 -клас на ефективност (до 200Mbps и 80Mbps прочетете скорости). За да ви дам представа за това, което тези измервания да кажа, на индустриален стандарт 2,5-инчов форм-фактор, без това малкият отпечатък, е осем пъти по-големи от тези ултрамодерен чипове за съхранение. 40GB и 80GB варианти на SSD 310 се товарят с OEM производители вече и Lenovo потвърди, че планира да поименно тези в следващото обновяване на преподобния лаптоп ThinkPad линия. Цените са определени на $ 99 и $ 179 (в зависимост от големината), когато купи в сериите на 1000, макар и директни продажби на крайни потребители са предсказуеми на масата за сега. По-добро започнете да спестявате за тази следваща лаптоп ултратънък, ако искате едно.

Продължавам четене Intel 310 mSATA SSD знае, че размерът има значение, се вписва в по-малко 80 GB пространство, отколкото на кредитна карта

Intel 310 mSATA SSD знае, че размерът има значение, отговаря 80GB в по-малко място от кредитна карта първоначално се появи на Engadget на Сря, 29-ти декември 2010 година 15:46:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Netflix главен изпълнителен директор: "Ние ще продължим нашата международна експанзия следващата година"

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/29/netflix-ceo-were-going-to-continue-our-international-expansio/:
Три месеца след Netflix нахлуват Канада, с причудливи комбинация от платени актьори и $ 8 мигновени стрийминг планове , главен изпълнителен директор Рийд Хейстингс е обявила преместите успех и казва, че компанията ще разшири своята услуга към други страни през 2011 година. "На базата на началото на успеха на Netflix.ca ние ще продължим нашата международна експанзия през следващата година и ние ще отпуска съществено долара за него", каза той пред Канадският Press, без да уточнява кои територии или колко може да бъде покрита с албански войници следваща. Въпреки това, канадци и др надява да получи един опит напълно еднакви с тези на оригиналния служба на САЩ не трябва да задържат дъха си, като казва, Hastings няма планове за създаване на опашка филм за стрийминг само за услугата, определяйки го като "стратегически решения . "

Netflix главен изпълнителен директор: "Ние ще продължим нашата международна експанзия следващата година, първоначално се появи на Engadget на Сря, 29-ти декември, 2010 г 15:14:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Switched , CNET | източник Канадският Прес (CBC News) | Изпрати | Коментари

Verizon на демо Начало мониторинг и система за контрол на CES, пилот стартира в Джърси през следващия месец

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/29/verizon-to-demo-home-monitoring-and-control-system-at-ces-launc/:
Изглежда, автоматизация на дома , накрая може да бъде като бебе стъпки за включване - Verizon е просто обяви, че ще се demoing, че в дългосрочен слухове Начало система за наблюдение и контрол на CES 2011, с планиран бета внедряването в Ню Джърси да последват. Системата ще позволява на потребителите отдалечено да наблюдава охранителни камери, заключване на вратите, както и контрол на осветлението, термостати и уреди, чрез своите смартфони и FiOS TV кутии - същите възможности, повечето от останалите системи за автоматизация оферта, но с добавена полза на интегриране и инсталирани от Verizon. Пилотният жилища в Джърси ще получат енергийни четец, смарт ключове уреда и термостати, врати и прозорци брави, един разклонител, датчици за движение, закрит камера за въртене и наклон, и фиксирана вътрешна / външна камера, когато системата стартира следващата месец, но Verizon казва, че е само началото. Ние сме пред система ще използва Z-Wave безжична WiFi контрол и охранителни камери, така че ние сме се познае, ще има централна прозорец, който обединява всичко - и ние имаме чувството, че това всичко се основава на 4Home (на снимката горе), което е просто, придобити от Motorola мобилност. Ще разберете още в CES - очаквайте.

Продължавам четене Verizon за демо Начало мониторинг и система за контрол на CES, пилот стартира в Джърси през следващия месец

Verizon на демо Начало мониторинг и система за контрол на CES, пилот стартира през месец Джърси следващата първоначално се появи на Engadget на Сря, 29-ти Декември 2010 год. 15:22:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Drupal 7 Модул за развитие

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/St9Y7x8v8WM/story01.htm:
Майкъл Дж. Рос пише "Макар да е възможно да се създаде прост сайт използва базова инсталация на Drupal, истинската сила на тази система за управление на съдържанието се постига чрез използването на модули, които може да се мисли като добавки, които разширяват възможностите на Drupal по специфичен начин -. често в комбинация с други модули Тези модули са разработени и внесени от програмисти, PHP, които знаят как да използват един или повече от Drupal приложни програмни интерфейси (API) за достъп до информация, съхранявана в база данни, Drupal, като като съдържание, потребителски профили и настройки тема. Тези APIs са се променили с Drupal версия 7 и по този начин Drupal програмисти могат да се възползват от една книга, която обяснява как да създадете Drupal 7 Contrib модули. " Прочетете, за останалата част от прегледа на Майкъл.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Пол Алън файлове изменя жалбата, посочва къде точно нарушаване на патентни права се крие

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/29/paul-allen-files-amended-complaint-points-out-exactly-where-pat/:
Ляв с две седмици да обясни как точно седем от най-големите училища в интернет (и три офис вериги за доставки) нарушени компанията му патенти интервал , Microsoft съосновател Пол Алън измисли план - "адвокати Интервалите са изготвянето големи, цветни полета около големи участъци реално се твърди, че нарушава сайтове на недвижимите имоти. Във всички сериозността, много фирми може да дължи Алън много пари, ако наистина има интервал случай, тъй като интервал твърди, че е патентована не по-малко от способността на сайта да се вземе от потребителя избран част от съдържанието и да предложи други, свързани с броя на съдържание, което може да бъде от интерес. О, и той е също така очевидно патентована изскачащи прозорци и джаджи, като най-нещо, което показва информация "по ненатрапчив начин, който заема периферните вниманието на потребителя" става по същия начин. Весело, се оказва, че един от основателите на Microsoft не е предоставила на адвокатите му с основните сканираща технология, тъй като PDF на експонатите са качени на интернет страницата на съда е само epically лошо - да се провери всичко, казват нарушава в галерията по-долу.

Отговорности: Трябва да се отбележи, че AOL е сред дружествата, които се предявяват от Алън и интервал, както и че Engadget е собственост на AOL. Така че знаете, помислете само, че един куп, или нещо такова.

Пол Алън файлове изменя жалбата, посочва къде точно нарушаване на патентни права се крие първоначално се появи на Engadget на Сря, 29-ти Декември 2010 година 14:56:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Жалба (PDF) | Изпрати | Коментари

MSI дразни Killer NIC интеграция в дънни платки Големия взрив

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/29/msi-teases-killer-nic-integration-in-big-bang-motherboards/:
Няма да ни изненада оцветяване тук - когато се говори с Голямата стъпка мрежи главен изпълнителен директор Майкъл Howse обратно на Computex , той не се поколеба да разкрие интереса си към вграждането Голямата стъпка е мрежова технология в дънни платки и графични процесори на бъдещето. А сега, изглежда, че бъдещето е пристигнал. Въз основа на подъл, невзрачна съобщение на публикувани след почивката, всичко личи, че Голямата стъпка и MSI ще бъдат кука на CES през следващата седмица да се въведе ултрамодерен вариант на Big Bang дънната платка . Съобщението не идва веднага и го кажа, но като се има предвид, че най-малко една дънна платка MSI ще бъде "пламнал с Killer 2100 резултати", ние казваме, че е справедливо да се чете между редовете. Howse е цитиран да казва, че той е "удоволствие да се работи с MSI," и досега не е имало частно партньорство между двете фирми. Според него убиецът 2100 карти игри мрежа "е идеалното допълнение към MSI Big Bang семейството на дънна платка решения", и можете да залог ще бъде на лов за името на модела, цена и дата на пускане просто веднага след като ние удари Вегас.

Продължавам четене MSI дразни Killer NIC интеграция в Big Bang дънни платки

MSI дразни Killer NIC интеграция в Big Bang дънни платки първоначално се появи на Engadget на Сря, 29-ти декември 2010 г. 14:13:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Hot Hardware | | Email този | Коментари

Amazon не Облак достатъчно голям, за федералните и WikiLeaks

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uMiLYfA2GXc/story01.htm:
theodp пише "Dave Winer вече е разстроен, че Amazon Web Services (AWS) извади щепсела на WikiLeaks за публикуване на американското правителство, класифицирани документи. Така че, той не е точно развълнувана да получавате имейл три седмици по-късно от AWS Флак PR хвали, че" САЩ федералното правителство продължава да бъде един от нашите най-бързо развиващите сегменти от клиенти "пише Winer." Той прави перфектни смисъл че правителството на САЩ е голям клиент на интернет услуги на Amazon Той също има голям смисъл, че Amazon не бих искал да направя нищо. да застраши тази дейност. Не може да има дори е едно телефонно обаждане, че не може да е необходимо. " Амазонка, която взриви Белия дом със способността си да мащаб видео слайдшоу сайт Animoto, е в състояние да получи своя крак във вратата Федерална като редизайн подизпълнител Recovery.gov. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Samsung's телефон разделение сега също така отговаря за PMPs, Galaxy Player идва Q2 2011

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/29/samsungs-phone-division-now-also-in-charge-of-pmps-galaxy-play/:
Да, CES 2011 г. ще бъде благословен от присъствието на ново Samsung 4-инчов Galaxy Player , но джобовете ни, изглежда, може би трябва да го чакаме доста дълго време. The Wall Street Journal съобщава, че днес, докато Samsung възнамерява да пусне нов PMP Android на местния пазар на Корея скоро след CES през следващата седмица, а останалата част на света се очаква да бъде в състояние да го купя, докато "за периода от април до юни . " Освен липсата на телефон функционалност и Super AMOLED панел, новото Galaxy Player е почти идентично копие на фирмата изключително популярни и успешни Galaxy смартфон S, което очевидно е имало инцидент. В WSJ също ни позволява в по съзнанието, че на Samsung телефон разделение пое отговорността за изграждането и продажбата на портативен медиен плейър диапазон, следователно защо сме сега виждаме такива големи припокриване между две категории - нещо, което може много добре да продължи в в бъдеще.

Samsung's телефон разделение сега също така отговаря за PMPs, Galaxy Player идва Q2 2011 първоначално се появи на Engadget на Сря, 29-ти Декември 2010 година 13:51:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Wall Street Journal | Изпрати | Коментари

IBM прави супер Пробив на паметта

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/v1NHrYqvyTA/story01.htm:
adeelarshad82 пише "IBM казва, че те имат значителен напредък в жизнеспособността на" паметта на писта ", нова технология, дизайн, който има потенциал да увеличи експоненциално изчислителна мощност. Това нови технологии би могло да уреди възможността да се съхранява толкова, колкото 100 пъти повече информация, отколкото сега, което ще бъде достъпна в много по-голяма скорост, докато използването "много по-малко" енергия, отколкото проекти на днешния ден. В бъдеще, едно портативно устройство, което може да е в състояние да държи толкова памет като днешния бизнес-клас сървъри и план с едно зареждане на батерията в продължение на седмици в даден момент. писта памет работи като съхранява данни като магнитни области (наричани още области), които ще бъдат транспортирани по nanowire "писта." Вместо да се принуждават компютър, за да търсят данни, необходими, тъй като традиционните компютърни системи направите, информацията ще се прилагат автоматично слайд по пистата до мястото, където може да се използва. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.