сряда, 29 декември 2010 г.

Skype дразни видео запис и споделяне ", както това се случи," изобретяването на синоними за "видео разговори"

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/29/skype-teases-video-recording-and-sharing-as-it-happens-invent/:
Това едва ли е тайна вече, че Skype ще бъде по-някакъв начин на видео, свързани с обявяването на CES , но сега компанията е засилването на свръх офанзива с поредица от видеоклипове и подигравателен Tweets. В общата нишка между Vids е, че всички те са изстрел в отдалечени места, или в движение, което премахва текущата PC / Mac зависимостта за видео чат и умовете ни принуждава да обмислят мобилни, може би смартфон форма, вместо устройства. Какво Skype е обещаващ е, че ще можем да споделим любимите си моменти ", както се случи", който заедно с всички тези неща, запис на видео изглежда посочете само едно нещо: видео разговори в мобилните телефони. Само мистерия остава сега, е кой платформи ще го получиш.

Skype дразни видео запис и споделяне ", както това се случи," изобретяването на синоними за "видео разговори" първоначално се появи на Engadget на Сря, 29-ти декември, 2010 год. 09:26:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Skype | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар