сряда, 29 декември 2010 г.

3D е опасна / не е опасно: Nintendo 3DS издание предупреждаващ етикет

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/29/3d-is-dangerous-not-dangerous-nintendo-3ds-warning-label-edit/:

О, момче - да бъдат готови за година на конкурентни проучвания и истерична репортажи твърди, че 3D е или живот заплашително опасни или напълно безопасно. ( Cellphone радиация , да вземе задната седалка.) възхитителен кръг днес на паника е дело на японски предупреждение Nintendo насоки за по 3DS : играчите са информирани, че 3D игра причинява умора на очите по-бързо от 2D игри и се казва, да си вземе почивка след 30 минути играят - и трябва да напусне незабавно, ако се разболее, което има смисъл. Nintendo също казва, че деца под шест не трябва да използват 3D режим на всички, тъй като очите им са все още се развива, и че родителите могат да използват контрол, вградени в 3DS да го заключите в 2D режим за деца.

Продължавам четене 3D е опасна / не са опасни: Nintendo 3DS етикета издание предупреждение

3D е опасна / не е опасно: Nintendo 3DS етикета издание предупреждение първоначално се появи на Engadget на Сря, 29-ти декември 2010 год. 12:01:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Nintendo 3DS предупреждаващ етикет , Kotaku (юни) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар