сряда, 29 декември 2010 г.

Disney imagineering дълги опашки от тематични паркове с военно-клас системи за наблюдение

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/28/disney-imagineering-long-lines-out-of-theme-parks-with-military/:
Те имат една монорелсова система , IRL Muppets и къща от бъдещето , така че ние не сме изненадани, че Дисниленд е рита си линия за наблюдение на системата в технологичния прекалено силно. Под икона замъка "Пепеляшка", един NORAD стил посветен операция за премахване на престой за посетителите на Magic кралство е появила, с целия екип за проследяване чака пъти, средният брой на база настройка, както и цял орляк на други-щастие показатели посетител в цяла на парка. От там те могат да правят такива неща по маршрута пеша отново трафик към по-слабо населените райони на парк с мини-парад, коригира персонал на различни забележителности, или да изпращат Джак Спароу се да ободрявам пирати линия сервитьора следобед. Главен изпълнителен Creative Imagineer Брус Д. Вон мечтае за "един ден, когато има памет, вградена в тези символи - те ще знаят, че съм те виждал четири или пет пъти, преди и че името ти е Боби." Звучи страшно приятно за нас. Но хей, това е всичко в името на увеличаване на посетителите щастие, което сме сигурни, че върви ръка за ръка с посетител brokeness с времето, те остават на парка.

Disney imagineering дълги опашки от тематични паркове с военно-клас системи за наблюдение първоначално се появи на Engadget на Вто, 28-ми Декември 2010 18:16:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник "Ню Йорк Таймс | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар