сряда, 29 декември 2010 г.

MSI разкрива луд Sandy Bridge дънна платка с осем слота PCIe, осем USB 3.0 порта и три BIOS чипове

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/29/msi-reveals-mad-sandy-bridge-motherboard-with-eight-pcie-slots/:
Изправете се и поздрав на Големия взрив маршал, не се опитвайте на MSI в предефиниране на понятието "Overkill". Това XL-ATX борда опаковки общо осем платна PCI Express (макар че е само на лента едновременно храна четири или осем x16s x8s - значение, ако сте достатъчно луд да се мисли за използване на повече от четири графични процесора ), три самостоятелни BIOS чипове, допълнителни 8-пинов и 6-пинов 12V приема енергия и на обстойно прекомерен набор от компоненти, регулиране на мощността. Колкото по-малко изключителен ум сред вас ще оценят като пълен набор от осем USB 3.0 порта на гърба, че не можем да получите повече от четири слота DIMM болен от шарка, които предлагаме. Словото е, че функцията може да се промени преди маршал отива на пазара през първото тримесечие на следващата година, така че нека се надяваме, че повече място за RAM пръчки е сред най-ощипвам между сега и тогава.

Продължавам четене MSI разкрива луд Sandy Bridge дънна платка с осем слота PCIe, осем USB 3.0 порта и три BIOS чипове

MSI разкрива луд Sandy Bridge дънна платка с осем слота PCIe, осем USB 3.0 порта и три BIOS чипове първоначално се появи на Engadget на Сря, 29-ти декември 2010 год. 06:26:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink SemiAccurate | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар