сряда, 29 декември 2010 г.

Cowon D3 Plenue PMP работи с Android, прилича на телефон, не е напълно

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/28/cowon-d3-plenue-pmp-runs-android-looks-like-a-phone-totally-is/:
Някога откриете себе си, които искат телефон, който, знаете, не може да провеждате разговори? Добре дошли в Cowon D3 Plenue, един Android -като PMP , че изглежда много добре искаме да го натиснете, за да ни бузите и да каже "Здравей". За съжаление, няма да има никой, никой, но до 32GB на Бритни, Кати, Манди, и който друг иска, съхранявани на микроби и възпроизвеждат повече от 3.7-инча, 800 х 480 AMOLED. , Които се показват не е в състояние да си вършиш 1080p правосъдие файлове, но самата PMP е и с HDMI изход, че той може да изпрати кадри на външен панел. Освен това има и WiFi, Т-DMB тунер, Bluetooth, а дори и акселерометър. В случай, че се чудите, че е Android 2.1 крие зад това кожата и докато Cowon обещания "Приложения", ние сме малко съмнително, че ще бъде на пазара разнообразие.

Cowon D3 Plenue PMP работи с Android, прилича на телефон, съвсем не е първоначално се появи на Engadget на Вто, 28-ми декември 2010 година 17:02:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink OLED-Display.net | източник Cowon | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар