неделя, 27 февруари 2011 г.

Аппле тражи да се испита Стручњаци за безбедност ОС Кс Лав

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/esJjwcsMpu8/Apple-Asks-Security-Experts-To-Examine-OS-X-Lion:
Анонимни читалац пише: "Јер колико год Мац ОС Кс има репутацију да су сигурнији од Виндовса, безбедносни истраживачи неће оклевати да истакнем да је супротно, у ствари, истина, али Аппле траже да то промене.. Овог четвртка , Аппле је донео из бета ОС Кс Лав се програмерима у вези са тим, Аппле је такође да допру до напоменути стручњаци за безбедност и нуди им бесплатан прегледе ОС Кс 10,7 тако да они могу да поглед на нове безбедносне Аппле мере и домет. Назад на Аппле са било мислима и бриге су могли заиста, јабука постаје много више сигурности свесни ових дана, не само у смислу постизања из безбедносних истраживачи већ и његовог особља запошљава.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ОЦЗ Вертек потрошача разреда 3 ССД-добија Бенцхед, СандФорце СФ-2281 помаже Спанк конкуренције

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/27/oczs-consumer-grade-vertex-3-ssd-gets-benched-sandforce-sf-228/:
Мислили смо да је ОЦЗ Вертек 3 Про је неких Фламинг вруће ствари, али за складиштење чврстог стања стручњаци су запањујућа литица Вести - равници Ол 'Највиши 3 ће донети исту потпуно апсурдне 550МБ / с брзина чита (и још брже 525МБ / с пише) на доле-на-земљи цену. Прегледе пронађено 3 Вертекс нови СандФорце СФ-2281 контролер и Мицрон 25нм фласх меморије чипова оштрице су чак и сопствену нивоу предузећа рођака у скоро сваком тесту - са неколико аномалија ту и тамо - и да су наводно исувише брзо да се постигне пуна перформансе са било којим САТА контролер 6Гбпс сачували један у нови Интел Цоугар тачка чипсет. Најбоље од свега, они тврде да ОЦЗ циљање цени од само $ 250 за 120ГБ верзију, односно $ 500 за 240ГБ диск Бенцхед овде. То је још увек комад промена, али с обзиром на тренутне генерације 120ГБ ССД и даље кошта преко 200 $ улици, то звучи као ОЦЗ је постављање трака која ће смањити цене широм одбора. Ми не можемо чекати.

Прочитајте - Форум
Прочитајте - Топ Хардвер
Прочитајте - Легит Фотографије
Прочитајте - ПЦ перспектива
Прочитајте - складиштење преглед

ОЦЗ Вертек потрошача разреда 3 ССД-добија Бенцхед, СандФорце СФ-2281 помаже Спанк конкуренције првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 27 Мар 2011 15:33:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Уеирд Сциенце само баца беанбаллс на хладних ноћи

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/3Rv-B0UWJPw/weird-science-only-throws-beanballs-on-cold-nights.ars:

Бацање топлоте у топлоту: Рецимо да сте играч бејзбола. Желите да побегне са беанинг супротне тесто? Да ли га на хладном ноћи ако желите да избегнете одмазду, према гомила Пословне школе војвода'с факултета. "Контрола за низ других променљивих," они пишу, "обавили смо анализу која показује да је вероватноћа бокал удара батерије повећава оштро на високим температурама када је више од саиграча крчаг је су погођене противнички тим раније у игри. "

Капуцини се девојке сами трљање са својим урином: Много животиња означавају своју територију, или рекламирају за партнера помоћу феромона у урину (чак и рибе то урадили ). Капуцин мајмуни, међутим, узети додатни корак како би се осигурало да нема сумње које појединац је извор феромони: они уринирају на своје руке и трљајте га по целом крзно. Да бисте потврдили да је овај има жељени утицај на даме , истраживачи су ставили неке женске капуцини у МР цеви, а затим их изложени урин од одраслих и малолетних мушкараца. Одговора у мозак жене били су знатно веће, када је дошао из урина одрасла особа. Сумњам исту навику може добити једнако велики одговор од људског мозга женско, али можда не из истих разлога.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Осцар.цом нуди прође "све приступне да Оскара, за трошкове

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/27/oscar-com-offers-all-access-pass-to-the-academy-awards-for-a/:
Наравно, само могли гледати Оскара бесплатно уз чинију кокица и своје омиљене Туиттер коментар, али људи иза Оскара се надамо да ћете покушати нешто још више "интерактивно" овај пут около. Они који Директан Осцар.цом вечерас ће се третирати на неколико различитих камера који су слободно доступни свима, али да заиста видимо да се све што ћете морати да виљушком преко $ 4,99 за "све приступне" проћи. То ће вам омогућити приступ великом броју "ексклузивно погледали могућности", укључујући више од 360 степени камере које можете да контролишете, као и бројне камере дуж црвеног тепиха, бекстејџу, а на лопту гувернера после тога. А ако то није довољно, можете да преузмете Оскара Бацкстаге Пасс апликација за иПад, иПхоне и иПод тоуцх - то ће вас покренути додатних $ 0,99.

Наставити читање нуди "све приступне 'пролазе Осцар.цом за Оскара, за трошкове

Осцар.цом нуди "све приступне" прелази на Оскара, за цену првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 27 Мар 2011 14:13:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Оскар Алл Аццесс | Емаил тхис | Цомментс

Пронађено две планете делите једну Орбита

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/htwYZvd5CwE/Two-Planets-Found-Sharing-One-Orbit:
Двеезил-н0кад пише "Сахрањен у поплави података из телескоп Кеплер је планетарни систем за разлику од било ког видео пре две њене очигледне деле исту орбиту планете око своје звезде.. Ако откриће потврди, то би ојачати теорију да је Земља када дели своју орбиту са Марсом величине тела које је касније пала у њу, што доводи до формирања Месеца. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


СвипеГоод даје Почетак Фонд Готовина у добротворне сврхе

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/jVy8tXu0LFA/:
Арраи

Шта је ваше право име?

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/47srCLGSnBY/:
Арраи

Оних који имају и који немају: Истинита прича о Реадер-Одједном де позвани из Тед

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/f5xVLP5zWpA/:
Арраи

Није Дипломци "добро обучени, спремна за-го"

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7yOLjP-DQIE/IT-Graduates-Not-Well-Trained-Ready-To-Go:
цоондоггие пише "Постоји јаз између студената добијање високе технологије степени и шта послодавци траже у тим дипломцима Послодавци се слажу да факултети и универзитети треба да дају своје студенте са основним вештине потребне да га воде одељења, али само 8%. менаџери запошљавања ће га оцене дипломаца ангажован као "добро обучени, спреман за ићи", наводи се у истраживању од 376 организација које су чланови ИБМ-корисника Поделите групе и базе података трендови и примена претплатника. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Човек гради машине тастера телефонског апарата од пола света далеко (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/27/man-builds-machine-to-push-phone-buttons-from-half-a-world-away/:

Ако је ваш амбиција је била да путује светом, и ваш посао да притиском тастера три мобилних телефона се налази у Јужној Кореји, можда ћете ићи луд. То изгледа да је оно што се догодило са Мок Млади Бак, бар, када је изумео луда чудна приказан у видео изнад. Назван Кадуцеј, то је ТелеПресенце машина која ради само једну ствар - да контролише сваки тастер на сваком од та три телефона са низом серво мотори и актуатора каблова, и помера клатно-као што је камера тако да он може јасно да види свако екран ма где год он се дешава да буде. На тај начин, он може уживати у туризму, остављајући своју егзистенцију на дохват руке, бар тако дуго као и у питању комшије не преузима страшно Дин је, рецимо, убица робота на покретној траци, и инсистирају да полиција истражује.

Човек гради машине тастера телефона из света у гостима половина (видео) првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 27 Мар 2011 11:18:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Пијук Дан | Емаил тхис | Цомментс

Мицрософт Награђивање Запослени који је телефон у

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_NRiYPHWs_A/Microsoft-Rewarding-Employees-Who-Phone-It-In:
тхеодп пише "За програмере који су све о Бењаминс, Мицрософт је дошао до интригантан алтернатива хваљени Гоогле 20% времена да повећа број Виндовс телефона 7 апликација Мицрософт. ублажила строга правила и пустите запослених месечини и задржите резултат интелектуалне својине и 70% од прихода, док је други посао је писање апликација за ВП7 базиране уређаје промене правила нуди опцију за запослене који не желе да иду у несигурности. старт-уп, али и даље желите пуцали на признања и награде за своје идеје. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Бурнинг Цхроме

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/70zGx2MdVJ8/:
Арраи

Људи су рутери

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/iyZvXtdxQvc/:
Арраи

ХТЦ Невероватно С., жеље ХД, жеље З и оригиналан жеља ће све да једе Медењак до краја јуна

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/27/htc-incredible-s-desire-hd-desire-z-and-original-desire-will-a/:
Када је покренула Невероватно С на МВЦ пре неколико недеља, ХТЦ је обећао нови 4-инчни уређај ће бити брз да се Медењак упдате и сада је нам даје дефинитиван распоред за њу рекавши да андроид 2,3 ће бити расподељена његовим нови адмиралски брод телефона до краја К2 2011. Нисмо сигурни четири месеца да седи поред прозора на чекању за ОТА упдате лебде у нужно мечева до наше дефиниције "брзо", али постоје много боље вести за власнике старијих уређаја ХТЦ. Жеља ХД и жеља З - оба објављена у септембру 2010 - такође ће бити далеко од Фроио скаче и до Медењак и да ће се придружити оригинални жеља , која је најављена натраг на овогодишњем МВЦ траје. Тај телефон је, у суштини ХТЦ сопствени бренд Црвена звезда један, тако да смо већ знали да је способан да води Медењак, али то је још увек реткост видети уређај прође кроз две значајне исправке андроид (жеља је почео живот са Андроид 2,1). Сва та стара Жеље су постављени на истом распореду као и ажурирање Невероватно с, док недавно најавио жеља С и Вилдфире С ће се испоручивати са претходно инсталираним Медењак.

[Хвала, Јоханес]

ХТЦ Невероватно С., жеље ХД, жеље З и оригиналан жеља ће све да једе Медењак до краја јуна првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 27 Мар 2011 08:57:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце СласхГеар | Емаил тхис | Цомментс

Потрошачи мање купују тецх ствари, нека то буде дужи

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yv4CDopckUo/Consumers-Buy-Less-Tech-Stuff-Keep-It-Longer:
Хју Пицкенс пише пише "Њујорк Тајмс извештава да постоје индиције да је море промена се дешава у понашању потрошача, као резултат велике рецесије: Американци купују мање-тецх ствари и што трају дуже (рег. могу бити потребни). Иако је у многим случајевима разлика је само месеци, економисти и потрошача кажу да приступ може трајати дуже потпуни опоравак и повратак лако кредита, због снажан утисак криза је учинила на потрошаче, на пример Пати Хаусеман заглави. са њом пет година стара Аппле рачунар све док се не почео да прави буку чудно зујање и повремено квару пре него што је купио нов компјутер за Божић -. заправо, обновљена једна ". недељу дана касније, један је умро стари смо га Тимед прилично добро", каже Хаусеман, додајући да није толико да не могу да приуште нове ствари, али да је последњих неколико година економског превирања оставила утисак да може да се краде од своје будућности и бацање робу која и даље има вредност Потрошачи су држи на нове аутомобиле. за рекордних 63,9 месеци, што је 4,5 месеци од годину дана и 14 одсто од краја 2008, према једном истраживању фирме. Индустријски аналитичари такође, извештавају да су људи у просеку чека 18 месеци да унапреде своје мобилне телефоне, за разлику од сваких 16 месеци само пре неколико година. "Нећемо назад у време наших бака" приче о томе шта су држали и како су ствари тако да пажљиво користе ", каже Ненси Ф. Коехн, професор на Харвард Бусинесс Сцхоол и историчар понашања потрошача. "Али, видећемо у складу полако или трудгинг ка томе."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ОнЛиве нуди бесплатне МицроЦонсоле са Хомефронт игре куповину

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/27/onlive-offering-free-microconsole-with-homefront-game-purchase/:
С обзиром наббинг $ 99 ОнЛиве игре систем за повезивање са телевизором компаније игру стриминг облак? Ево још једног мисао - унапред наручити ТХК је Хомефронт на ОнЛиве, уместо за 50 $ и добијете ваучер за бесплатно МицроЦонсоле (и Игра) у погодбе. То је договор ОнЛиве је најавио неки дан, који пролази кроз 14. марта, иако ситним словима каже залихе су ограничене, додатне трошкове испоруке, а ви заправо неће добити хардвер тек после договора истиче без обзира када се унапред наручити игре. Нисмо сигурни шта се каже за текуће одрживост ОнЛиве је то предузеће налази се потребе да се дају хардвер далеко мање од половине своје вредности, али ми неће изгледати поклоњеном коњу у уста!

ОнЛиве нуди бесплатне МицроЦонсоле са Хомефронт игре куповину првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 27 Мар 2011 08:08:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ОнЛиве блог | Соурце ОнЛиве | Емаил тхис | Цомментс

Велика Британија Владини каже Отворени стандарди морају бити Роиалти фрее

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/TdoZUZipPV0/UK-Govt-Says-Open-Standards-Must-Be-Royalty-Free:
Анонимни читалац пише "Х извештаји о интересантан развој политика набавке Уједињеног Краљевства Од чланак:" Нови набавке смернице од британске владе је дефинисао отвореним стандардима као да ". Интелектуалне својине је неопозиво доступни на Роиалти фрее основу". Документ, који је објавио кабинету, важи за све владиних ресора и каже да, приликом куповине софтвера, технологије инфраструктуре, безбедности или друге робе и услуга, одељења треба да "кад год је могуће распоредити отвореним стандардима."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Некус С 2.3.3 ажурирање подешава температуру боје екрана, идемо на очи-

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/27/nexus-s-2-3-3-update-adjusts-screens-color-temperature-we-go-e/:
Ми смо се саслушање извештаје о Некус С " андроид 2.3.3 ажурирање додајући жуте нијансе на екрану, па чак и прање своје боје, али у складу са Гоогле-Ри Гај, изјавио је патцх је заиста циљ да подесите је температура боје екрана. Ево цитат из пуну подршку Форума Гоогле:
"Са новим ОТА комплетан, можда ћете приметити малу разлику у начину на који се приказују боје на вашој Црвена звезда С. За Нексус, С., прилагодили смо температуре боје поставке на прецизније одражава тамније боје на свим нивоима осветљења биће. Гингербреад интерфејс тамније, открили смо да боје нису биле тако прецизне када је уређај који се користи на нижим нивоима осветљења. На пример, неки корисници пријавили да је почетни боје температура била превисока што је довело до неке тамније сиве имају црвенкасту тон, са новим температуром ово више није случај ".
Дакле, док је овај екран Твеак је добронамеран, изгледа као и многи коментатори на оба форума и КСДА-девелоперс нису превише задовољни са овим. Бити радознао да смо штребери, ми смо ишли напред и ручно ажурира своје Некус С (и успут, будите сигурни да одговарају вашим изгради број са одговарајућим патцх). Као што можете видети у нашем односу фотографије (снимак са исте поставке за камеру и средња осветљеност екрана), нови укупне температуре боје, без сумње, суптилно топлије, мада Диммер осветљености подешавања не пате од поменуте црвене тон. Занимљиво је, заправо одобри ову промену, и супер АМОЛЕД екран свакако не изгледа да нам бледи, нити видимо све бучним Дитхеринг да неки су пријавили. Сигурно не можемо сами. Па, постоји само један начин да се помогне у решавању ове мистерије: ако вам се деси да се колеге Нексус С власника, који је примењен ову исправку, зашто не придружити се испод?

[Хвала свима који су послали ово у]

Виев Полл

НЕКС