неделя, 27 февруари 2011 г.

Седмица у Аппле: иПхоне Веризон пуцњави, Муња чини свој деби

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/d6ProaMi0ik/week-in-apple-verizon-iphone-shootout-thunderbolt-makes-its-debut.ars:

Аххх, слатки издање. После толико недеља гласина, сви ми то потребно. Не само да је Аппле коначно издање нове МацБоок Про ове недеље, компанија је такође најавила медијски догађај за 2. март које могу да се додирују на следеће генерације иПад. Аппле такође помогао да своје Интел-Муња (такође познат као светлост вршна) деби, Арс коштица Веризон иПхоне против АТ & Т иПхоне и још много тога. Читајте даље да бисте добили заокру `уваве на врху Аппле Невс од прошле недеље.

иПхоне у односу на иПхоне: АРС ставља Веризон и АТ & Т, на тест : Веризон против АТ & Т,: Ако сте били да купите иПхоне-данас, коју мрежу да изаберете? Арс је обиље стварног света тестови за поређење брзине мреже за пренос података и говорне позиве једни против других, уз бонус ВиФи ХотСпот и батерије тестирање.

Муња пуши УСБ, ФиреВире са 10Гбпс проток Интел, уз помоћ компаније Аппле, је развио нову технологију за повезивање уређаја и рачунара са масивним проток. Стандард користи мале луке и оптимизован контролер чиповима да би лаптоп да се повежете на масовно складиштење и других високих бандвитх, ниске латенције хардвера.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Няма коментари:

Публикуване на коментар