неделя, 27 февруари 2011 г.

Мац ОС Кс лав има ТРИМ подршку за ССД, ХиДПИ резолуције за боље густина пиксела?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/26/mac-os-x-lion-has-trim-support-for-ssds-hidpi-resolutions-for-i/:
Као што очекујете, програмери су није губио време у цепају Мац ОС Кс Лав преглед , и на тај начин они су наводно открили неке занимљиве ствари - наиме, подршка за ССД-брисање ТРИМ команде , као и низ високо-ТПИ режима приказа који ће омогућити иконе и елементе корисничког интерфејса са дупло графичким детаљима - што би могло да значи рачунар величине екрана Ретина . Бивши не звучи као најузбудљивији надоградњу, али то заиста је благодет за Мац кориснике са ССД за складиштење, као ТРИМ може увелико побољшати брзине писања у компатибилним дискова. Што се тиче густина пиксела гласине су у питању побољшање, није јасно да ли Аппле заиста гледа на ствари, дуплирање резолуције екрана за нове рачунаре (9то5Мац замишља 15-инчни МацБоок Про са 2880 к 1800 на екрану) или Апплеов једноставним померањем за одржавање икона који су прецизно исте физичке величине у свим својим приказује - што би фантастично смисла за екран осетљив на додир интерфејс, узгред.

Мац ОС Кс лав има ТРИМ подршку за ССД, ХиДПИ резолуције за боље густина пиксела? првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 26 Мар 2011 19:39:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Елецтрониста , ЦрунцхГеар | Соурце МацРуморс , МацГенератион | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар