четвъртък, 27 януари 2011 г.

Sony разкрива цените и обемите на "Google TV?

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Оказва се, че някой в компанията, или сте недоволни от заплащането си и искам да развалям изненадата, че компанията е подготвила за вторник 12 октомври, или наистина имат желание премина. Защо? Защото не само пропускам информация (която не знаем дали това е реално) за възможните размери, в които Google ще телевизия, но и са се появили имената, които ще се нарича модели,.

Техните имена са: NSX-24GT1 24 инча, NSX-32GT1 31 инча, NSX-40-инчов 40GT1 NSX-46GT1, (може предположил) от 46 инча. И все пак, и риска, че цените им ще общото между 1300, 1400 и 1900 щатски долара.

Любопитният детайл: ако това е вярно, най-евтините на Google TV ще бъде още по-скъпи (300 долара), че 32-инчов модел по-скъпи от Sony има хора в техния каталог.

Kinect на Grandaddy работи на Apple IIe През 1978 г.

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/I4szNIZSrvM/Kinects-Grandaddy-Running-On-an-Apple-IIe-In-1978:
Анонимен читател пише "30 години преди думи като изпълнение улавяне, подсилена реалност, или аватари бяха наоколо - да не говорим за нещо обичайно -. Експериментални филми и видео артист Том DeWitt създаде система, която разполага аспекти на всички от тях Pantomation позволи на потребителите да си взаимодействат в реално време с цифрова среда и подпори. Построен е използването Apple лъжа е, аналогово видео оборудване, както и много потребителски хакерство и кръпка. Той в момента работи върху холограмната 3D система, която е също изпреварил времето си. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Nexus идва в нова AT & T вкус?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/27/nexus-s-coming-in-a-new-atandt-flavor/:
Високо в Канада, Mobilicity главният изпълнителен директор направи странно коментар наскоро , че Бел, Telus и Rogers всички ще бъдат намалени на Nexus S по същото време, че си кариера е през март. Защо това е странно? Е, в този си вид, без вариант на Nexus S подкрепя 850 / 1900MHz WCDMA, че ще бъде необходимо да се размърда (с висока скорост, все пак) на тези три мрежи. Кръгът върне на Bluetooth SIG, където PocketNow е открил запис за GT-i9020A; може да си припомни, че европейската версия на устройството е на i9020, като T-Mobile AWS -съвместими изграждане е i9020T, с "T" уж стои за "T-Mobile". Чрез разширяване, това определено предположи, че "А", тук е за "AT & T", - което още веднъж ще се изправи с пустословие на Mobilicity Exec's. Ако това е вярно, това е теоретично възможно, че можем да видим в & T и също оборудвани канадски братовчеди получат своя Nexus S, веднага след като пет-те седмици от сега. Подобно на Nexus един преди него, ние имаме трудно изобразяващи AT & T официално субсидиране на това нещо - но хей, незаключена пълен цената версия е едно солидно начало, ще се каже.

Nexus идва в нова AT & T вкус? първоначално се появи на Engadget на Чет, 27-ми Януари, 2011 14:31:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink PocketNow | източник Bluetooth SIG | Изпрати | Коментари

Barnes & Noble носи щипка до увеличение търсят, по-добри WiFi свързаност в храненето Цвят актуализация

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/27/barnes-and-noble-brings-pinch-to-zoom-browsing-improved-wifi-conn/:
Имаш ли себе си за хранене Color , нали? Ако не сте за типа, който чака за актуализации OTA да ви удари с главата на главата, Barnes & Noble току-що пуснат актуализация на софтуера, който е безплатен за сваляне. Версия 1.1.0 обещания за подобряване на храненето Цвят на WiFi връзка, за подобряване на дома и магазин изпълнение и да се "повиши четене опит за списания и книги за деца." Честно казано, тя е доста любопитен обещание, но предполагам, скоро бихме го има, отколкото не. В други новини, за актуализиране добавя щипка до увеличение възможности в браузъра, и B & N също се кълне, че различни други грешки са смачкани в процес на изграждане на v1.1.0. Хит на връзката източник за да получите тези байта а-стрийминг, или само да го чакаме да се доставят над най-въздух през следващите дни. На втора мисъл, просто го изтеглите.

[Благодаря на всички, който е изпратил това]

Barnes & Noble носи щипка до увеличение търсят, по-добри WiFi свързаност в храненето актуализация Цвят първоначално се появи на Engadget на Чет, 27-ми януари 2011 год. 14:56:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Barnes & Noble | Изпрати | Коментари

Официален - икономически, а не катастрофа повреда Компютри "

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SRmlcabwD6M/Official-mdash-Economic-Crash-Not-Computers-Fault:
itwbennett пише "2-годишен правителствено разследване установи, това, което почти всички знаеха, че за да е истина. Висока скорост на системите за търговия не е бил причина за икономическата катастрофа 2008" Кризата е в резултат на човешко действие и бездействие, а не на майката Природата или компютърни модели отиде накриво, "в съответствие с изтекъл копие на заключенията на доклада, разкрива в" Ню Йорк Таймс ".

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Съдът допуска временно ограничаване на Sony да си поръчат срещу Geohot, PS3 JailBreak все още са налични навсякъде

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/27/court-grants-sonys-temporary-restraining-order-against-geohot/:
Той погледна за миг като Geohot и fail0verflow може да победи на Sony DMCA делото за PS3 JailBreak на една юрисдикция, технологично развитие , но нещата не да си отидат: САЩ окръжен съд за Северния район на Калифорния, предоставени на Sony искането за временна ограничителна заповед забрана г-н Hotz и неговите весели мъже от разпространение или свързване на Jailbreak, помага или насърчаване на други да Jailbreak, хакерство в PS3 и PSN, или разпространението на информация са намерили докато хакерство. Нещо повече, те бяха осъдени да предаде всички компютри или носители за съхранение, използвани за създаване на JailBreak на адвокатите на Sony - въпреки че ние имаме чувството, адвокати Geohot ще се повиши доста голяма врява за това.

Разбира се, това не означава, че Sony спечели нищо по същество - това е само доказано в съда, че JailBreak ще го причиняват вреда, докато текущите случая продължава, и то все още не е действително спечели официално съдебно дело за събиране и обезщетения или постоянна забрана. И нека не забравяме, че принуждава Geohot да спре разпространението няма да спре някой друг - в почти точно огледало на DeCSS случай, ние вече виждаме JailBreak отразява целия интернет . Начин да се учим от историята, Sony.

[Благодаря, Хенри]

Съдът допуска временно ограничаване на Sony да си поръчат срещу Geohot, PS3 JailBreak все още са налични навсякъде първоначално се появи на Engadget на Чет, 27-ми януари, 2011 г. 14:11:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink PSX-сцена | източник Tro (PDF) , ред (PDF) | Изпрати | Коментари

Ясно ли е Nationwide прекъсване

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-d8-eRmgt0c/Clear-Has-Nationwide-Outage:
Анонимен читател пише "Въз основа на докладите от форума Ясно е, доставчикът на WiMax преживява загубата на услугата проблем в цялата страна. В размирни WiMax доставчик (известен също като Clearwire) има много оплаквания потребител на дроселиране, над сметките, претоварен кули и система за задръстванията, и за сериозно изопачаване на предлаганите услуги в реклами и от търговци на дребно, така че това не може да бъде добра новина за управление на Clear. доклади са пръснати между множество теми форума, но най-малко един представител Ясно е била съобщена от потребител да са признали, че това е национален проблем. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Skype 5.0 попадения Mac с групата видео разговори, аеродинамична форма намесвам

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/27/skype-5-0-hits-mac-with-group-video-calling-streamlined-interfa/:
Mac потребителите вече могат да се направят някои групата видео разговори с последните бета версии на Skype , но компанията вече е окончателно слага нещата докрай до скорост с партньора му от Windows и пусна финалната версия на Skype 5.0 за OS X. В допълнение към призовава групата видео, прилагането спортни изцяло нов интерфейс, който Skype, е било "сбита надолу" (в сравнение с предишните бета версии, най-малко) и ви позволява да видите 30% повече контакти наведнъж. Както и при версията на Windows, обаче, че групата видео разговори функция вече е изпада в пакет премия , която след безплатна седем-дневен пробен период, ще стартира $ 4.99 за един ден да преминават или $ 8,99 на месец за абонамент (въпреки че можете да получи 33% на разстояние, ако се регистрирате преди 28 2). Ръководителят на миналото на почивка за кратък видеоклип, преглед.

Продължавам четене Skype 5.0 попадения Mac с видео разговори група, аеродинамична форма намесвам

Skype 5.0 попадения Mac с групата видео разговори, аеродинамична форма намесвам първоначално се появи на Engadget на Чет, 27-ми Януари, 2011 13:44:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Skype | Изпрати | Коментари

Sonos добавя RDIO за стрийминг си музика репертоар

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/27/sonos-adds-rdio-to-its-streaming-music-repertoir/:
Ако живеете в САЩ или Канада, можете да добавите RDIO социални услуги музика за дълъг списък от опции за стрийминг музика на разположение на Вашите Sonos цялото домашна безжична аудио система. Става дума за осем милиона песни, които можете да търсите, преглеждате и да играе по заявка с RDIO бонус, който ви позволява да следват музикалните вкусове на приятелите си и идоли за $ 9.99 на месец. Върни се към нас в 46 години и да споделите с нас, ако си $ 5,514.48 е добре похарчени, ОК?

Продължавам четене Sonos добавя RDIO за стрийминг си музика репертоар

Sonos добавя RDIO за стрийминг си музика репертоар първоначално се появи на Engadget на Чет, 27-ми Януари, 2011 година 13:30:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

T-Mobile Sidekick 4G в дивата природа, направени от Samsung?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/27/t-mobile-sidekick-4g-in-the-wild-made-by-samsung/:
Ако тези първи в най-дивите снимки на T-Mobile задвижвани с предстоящия Android 4G Sidekick да се окаже легитимни - и ние няма причина те да съмнение, особено като се има предвид TmoNews "опит - тогава бих казал, че на Превозвачът е направил сравнително добра работа, пренасяне на класически дизайн Sidekick и го издърпате в модерната епоха на разстояние от силата на един голям дисплей ... и, разбира се, модерна операционна система. Интересното е, че думата на улицата е, че новият модел се произвежда от Samsung не, Sharp, исторически, Sharp е направила всички от помощници, с изключение на забравим Slide , което е Motorola еднократно. Изглежда, че въртящия дисплей е заменен с брезент-пързалка, но най-важното е, че устройството изглежда по същия начин, когато са отворени и затворени, който трябва да постави на топло, размита чувство в сърцата на потребителите старата школа Sidekick. Кой е развълнуван?

T-Mobile Sidekick 4G в дивата природа, направени от Samsung? първоначално се появи на Engadget на Чет, 27-ми януари, 2011 13:20:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник TmoNews | Изпрати | Коментари

Съдът постанови, Dungeons и Дракони заплашва затвор за сигурност

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YAXxmx_nNvo/Court-Rules-Dungeons-and-Dragons-Threatens-Prison-Security:
KermodeBear пише "Dungeons и Дракони - първоначално играта на Сатана - е намерено за насърчаване на бандата-като поведение при установяване от съдия три панела на 7-окръжен съд, апелативен, D & D" може да имитира организацията на бандите и да доведе до. действителното развитие от него. " От въпрос: "по време на D & D игри, един играч е означен на" Dungeon Master. "" На Dungeon Master е натоварена с даване на указания на други играчи, които Muraski свидетелства имитира организацията на бандата ".

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


News Corp и Apple определена дата за "Дейли стартирането: 02 Февруари

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/27/news-corp-and-apple-set-date-for-the-daily-launch-february-2nd/:
The Daily, на News Corp IPAD-конкретни новини "хартия", живее до спекулации за ранното стартиране февруари с обявяването на събитието на откриването на 02 февруари. Главен изпълнителен директор Рупърт Мърдок е изрично посочено в поканата, въпреки че присъствието на Apple ще бъдат изпълнени от Eddy Cue, вероятно късен течение в заместител на главата honcho на Apple, Стив Джобс, който в момента се на отпуск по болест . Дори и без много оратор Apple, се очаква пристигането на първата таблетка само новини изхода да е значимо събитие, така че ние ще се лента за liveblogging нашите съоръжения и да замине за музея "Гугенхайм" за looksie.

News Corp и Apple определена дата за "Дейли стартирането: 02 февруари първоначално се появи на Engadget на Чет, 27-ми Януари 2011 13:02:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

NYTimes На взаимоотношения с Асанж

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gXxXwQlVSU0/NYTimes-On-Dealings-With-Assange:
kaapstorm намерили NYT статия за Асанж казва "Асанж slouched в офиса" Гардиън ", един ден закъснение Шмит прави първите си мярка на човека, който ще бъде голямо присъствие в нашия живот.." Той е висок - може би 6-крак-2 или 6 -3 - и като върлина, с бледа кожа, сиви очи и един удар на бяла коса, която използва случая вашето внимание ", Шмит пише за мен по-късно." Той беше сигнала, но раздърпан, като торба дама пеша от улицата, облечен в един мрачен , светла спорт палто и панталони товари, мръсно бяла риза, разбитите на маратонки и мръсни бели чорапи, че срина около глезените му. Той миришеше като, ако не бе облян в дни. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Питър Джаксън Хоспитализирани без язва на стомаха

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XyWapPtKZTU/Peter-Jackson-Hospitalized-w-Stomach-Ulcer:
Анонимен читател пише "Авторът Дж. Р. Р. Толкин" Хобитът страда от перфорирана язва, преди да умре през 1973 година. Сега, днес, Нова Зеландия Сър Питър Джаксън, режисьор на трилогията "Властелинът на пръстените и скоро ще бъде и режисьор на два филма" Хобитът е в болница с перфорирана язва на стомаха и претърпя операция. Това е само очаква леко забавяне на снимките на "Хобитът", и той се очаква да се възстанови напълно. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Volvo V60, определени да представи Plug-In в Женева, обещава да бъде малко по-палав

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/27/volvo-set-to-unveil-v60-plug-in-at-geneva-pledges-to-be-slightl/:
Новият V60 се таксува от създателите си като едно "непослушно" Волво "," и докато ревюта сме чели от своя седан колега не са точно установих, че е особено груб, мисля предстоящото Plug-In комби версия трябва да бъде още по-приятелски. Volvo обяви, че ще открие PHEV V60 в Женева през март, преди да я освобождава за продажба през 2012 година. Когато е напълно заредена ще предложи петдесет километра (31 мили) с чисто електричество - почти същото като на Volt - благодарение на по-70hp електрически мотор, монтиран в задната част и задвижване на колелата отзад любезното съдействие на 12kWh-йонна батерия Li пакет. Отпред, междувременно, е 215hp, 2.4 литров, петцилиндров турбодизел. Остава да се види дали има някаква механична връзка между различни енергийни системи и дали те остават само, които работят заедно още един от друг, но трябва да бъдат намалени всички подробности скоро.

Продължавам четене Volvo, определени да представи V60 Plug-In в Женева, обещава да бъде малко по-палав

Volvo V60, определени да представи Plug-In в Женева, обещава да бъде малко по-палав първоначално се появи на Engadget на Чет, 27-ми Януари 2011 год. 11:07:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

SoCal мол инсталира "Намери своя кола" павилиони в гараж, за да намерите колата си - и другите ви намеря?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/27/socal-mall-installs-find-your-car-kiosks-in-parking-garage-to/:
Big Brother's ни гледа на обществените улиците и в домовете ни , и сега той е загледа в търговски центрове - под прикритието на ни помага намерите нашите автомобили в паркинг гараж мол. Санта Моника място е инсталирана камера M3 Park Assist Vision е система с "Намери своя автомобил" павилиони, които позволяват на клиентите да своенравната удар в техния брой лиценз номер, за да получите представа за техните автомат и му местонахождение. Той използва мрежа от камери за заснемане на място всеки автомобил и чете на плаката, и е с централна система за контрол, които да раздават актуализации на фърмуера, тъй като повече (престъпни?) Възникване на необходимост. А подобна система се използва на летище Хийтроу , че английската версия щракне снимка на вашия плочи при влизането и песни автомобили с инфрачервени камери - за разлика от подпомагане на използването на парк с висока резолюция камери за заснемане на изображение на чинията си, след като съм паркирал. Докато помага на хората да намират колите си е възхитителен цел, системата изглежда пълен с възможности за злоупотреби, тъй като кадри е частна собственост - което означава, че информацията, колата населено място могат да бъдат продадени на никого, включително и тази луда бивша приятелка на твоя. Що се отнася до нас, ние просто не бих обмен на разходка, на участие във войната да запазим неприкосновеността на личния живот за главната роля в друга видео клетка. Ние сме добре помня нещата по старомодния начин , благодаря.

SoCal мол инсталира "Намери своя кола" павилиони в гараж, за да намерите колата си - и другите да намерят теб? първоначално се появи на Engadget на Чет, 27-ми Януари 2011 г 11:28:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink LA Times | източник Park Assist | Изпрати | Коментари

Sony разкрива от следващо поколение преносими конзоли

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NaUDiCQoFo0/Sony-Reveals-the-Next-Generation-Portable-Console:
UgLyPuNk пише "Разбира се, това не е наречен PSP2, защото това би било твърде очевидно и ясно за игра За момента най-малко, ще се радваме да новини за NGP -.. Следващото поколение преносими" ARM Cortex-A9 ® ядрото (4 ядро), SGX543MP4 +, предна и задна камера. Задна тъчпада, GPS.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.