четвъртък, 27 януари 2011 г.

Sony PlayStation разкрива Suite рамка, магазин за игри Android

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/27/sony-announces-playstation-suite/:
Sony просто изпуснах бомба Японския етап - нито един PlayStation Телефон , но PlayStation Телефон преживяване за всички. Компанията представи различни платформи софтуер рамка наречена PlayStation апартамент, което звучи по-скоро скучно в тези думи, но това, което възлиза на е официален PlayStation Store, изпълнен с игри за Android и телефони таблетки s. Sony, започваща с емулатор за съществуващите PlayStation Portable титли и е обещаваща игра на Android се съхранява по-късно тази година, но скоро може да е много, много повече: компанията се обажда PlayStation Suite на "хардуерно неутрален" рамка за развитие да правят игри преносими за всички вида на джобните компютри.

Sony ще финансира първия страни за лицензиране и за осигуряване на качество схема, наречена PlayStation Certified, и да предоставят на пазара, както и, вероятно надявайки се да привлекат големи разработчици на игри да се изгради най-подреждане заглавия за мобилни устройства и да получите парче от баницата също. Ако устройството не разполага са поп-Out геймпад удобен, тя изглежда като PlayStation Suite ще подражават сензорен контрол, и не е задължително да се нуждаят от телефона, за да влезем в действие, тъй като Sony казва, че следващото поколение на PlayStation Portable ще бъде съвместима с игри, разработени за PlayStation право Suite разстояние бухалката. Не изглежда като сме получава никакви подробности за играта цени или съвместими устройства, но ние си представим един конкретен телефон да се промени всичко, което на Световния мобилен конгрес месеца следваща.

Sony PlayStation разкрива Suite рамка, магазин за игри Android първоначално се появи на Engadget на Чет, 27-ми Януари, 2011 01:21:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар