четвъртък, 27 януари 2011 г.

AT & T се опитват да се придържат към iPhone клиенти, като им предлагат неограничен данни (отново)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/26/atandt-trying-to-cling-on-to-iphone-customers-by-offering-them-unl/:
Успяхте ли езда един от AT & T неограничен сделки на данни до последно? Ако е така, този нов iPhone Verizon нещо, което е на път да работят във ваша полза, тъй като АП съобщава, AT & T iPhone потребителите се предлагат нещо като неограничен данни амнистия: ако го имаше преди, но преминах на ограничен план за данни, тъй като , те вече могат да го върна. Това е ясно в отговор на Verizon е обещал $ 30 без таван за сделката , въпреки че остава напълно неофициално и необявено предварително - няма причина, поради която AT & T ще искат да рекламират своите отчаяние, в края на краищата. Запитан за коментар, говорителят на компанията няма нито да потвърди, нито отрече новината, като каза само, че AT & T дръжки "клиенти и положението си индивидуално." И все пак, ще се вземе от вентилатора и заплашват да започнете да носите червено , за да видите какво действащия носител iPhone може да предложи до като стимул да останат сини .

AT & T се опитват да се придържат към iPhone клиенти, като им предлагат неограничен данни (отново) първоначално се появи на Engadget на Сря, 26-ти януари 2011 год. 17:35:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink MacRumors | източник AP (USA Today) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар