четвъртък, 27 януари 2011 г.

В Sony PSP2, с кодово име NGP

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/27/the-sony-psp2/:
Betcha не мисля, че този ден ще дойде, но в крайна сметка има. Sony току-що излезе чист със следващото поколение на PlayStation Portable . Всъщност е с кодово име NGP и ще се върти около пет ключови понятия: Революционна потребителски интерфейс, социални Свързване, позициониращи Entertainment, преработващи реални и виртуални (увеличени) реалност. Тя ще бъде съвместима с PlayStation Suite .

Спецификации включват 5-инчов сензорен OLED дисплей с 960 х 544 резолюция, два аналогови стика (не nubs и за сегашното поколение), 3G, WiFi, GPS, задно монтирани тъчпад, също акселерометър / движение жироскоп наблюдение, в PlayStation Преместване , електронен компас, и камери, както на предната и задната. О, и на процесора се описва като "най-напредналите" в своя клас. Налични този празничен сезон. Чакай ... какво?!

Играта ще дойде на "новите медии", а не UMD вече, но ние сме ясни по какъв вид на флаш памет се използва. Sony е доста горди от факта, че е предлагането на първата в света с двойна аналогов стик комбо на портативно устройство, въпреки че ние сме по-geeked за четирикратно брой пиксели от оригиналния PSP.

Sony е събитие на живо е бил благословен от демонстрации на някои доста популярни игри, включително Killzone, съпротивата, Little Big Planet, и Uncharted - с него да служи като платформа за демонстрация, за да покаже как е отзад тъчпада на NGP може да се използва за по-интуитивно набиране на височина на някои лозя. Това сензорен панел на гърба е със същия размер като на предната OLED дисплей и е "картографирани" директно на екрана с играта, която позволява на някои доста сложни неща, при използване на двете едновременно.

Новата конзола на интерфейса ще се нарича LiveArea, който има куп вертикално плавателни екрани дома и вграден в социални мрежи (вероятно чрез PSN). Вие може да скочи между игрите и LiveArea, без да губи своя напредък и коментират вашите приятели "велики подвизи на мобилните игри.

Галерия: PSP2 игри и UI

В Sony PSP2, с кодово име NGP първоначално се появи на

Няма коментари:

Публикуване на коментар