четвъртък, 27 януари 2011 г.

Google започва да цензурира BitTorrent, RapidShare и други големи медии ругатни

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/27/google-begins-censoring-bittorrent-rapidshare-and-other-big-med/:
Опитах се търсят за "BitTorrent", "RapidShare", "uTorrent", "MegaUpload" или дори "Ubuntu поток" напоследък? Успех намирането на Google домейн, който ще автоматичното попълване на тези резултати за вас. Вероятно пещерно дело в изтъкване на MPAA и / или RIAA , Ел. GOOG тихомълком започнаха да цензурират резултатите, които тя показва при въвеждане на по-горе условия. Излишно е да казвам, горепосочените компании не са много запалени по новите процедури, и странно, но и редица други обекти, които биха обикновено се групират в същата категория - MediaFire, 4shared и сайтове - да остане на изчиства списъка. Хит на източник връзка, ако търсите много Отговорите на компании разгневи с ход на Google, и не се колебайте да зададете началната страница на Бинг, Yahoo или друга машина за търсене, които все още не се огъват. Знаеш ли, ако се чувстваш непокорни.

Google започва да цензурира BitTorrent, RapidShare и други големи медии ругатни първоначално се появи на Engadget на Чет, 27-ми януари, 2011 г. 10:24:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Digg | източник Torrent Freak | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар