четвъртък, 27 януари 2011 г.

Amnesia Razorfish Connect позволява на вашия смартфон споделяте повърхността

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/26/amnesia-razorfish-connect-lets-your-smartphone-share-your-surfac/:
Това е практичност може да бъде малко под въпрос, докато хора действително започнат да използват повърхности в домовете си, но Amnesia Razorfish е сега се произвежда доста уникален начин за споделяне на съдържание между вашия смартфон и "Майкрософт" кандидат-устройство домакинство . Основната идея е много проста: просто поставете вашия смартфон (или таблетка) на повърхността, а след това просто да плъзнете снимките и други документи директно върху устройството (където можете да, между другото, преглед незабавно тях). Точно колко това е направено, не е ясно, но компанията твърди, че т. нар. "Connect" система "използва набор от технологии, включително Wi-Fi, Bluetooth, близостта откриване, уникален идентификационен код и акселерометър телефона, в зависимост от вида на телефона и местоположение. " Малко иронично, системата работи само с IOS устройства в момента, но Amnesia Razorfish казва, че е трудно по време на работа по привеждането му към Android, Windows Phone, и BlackBerry, както добре. Ръководителят на миналото на почивка за видеото.

Update: Водещият разработчик на Amnesia Свържете малко chimed, за да споделите с нас знаят, че системата не се ползва Bluetooth, както и че разчита на паралелни TCP и UDP-Socket връзка, за да получите екран синхронизиране "възможно най-близо до реално време. " Всички устройства, просто трябва да се присъединят към отворени мрежи WiFi, създадени от повърхността и след стартирането на ап.

Продължавам четене Amnesia Razorfish Connect позволява на вашия смартфон споделяте повърхността

Amnesia Razorfish Connect позволява на вашия смартфон споделяте повърхността първоначално се появи на Engadget на Сря, 26-ти януари 2011 20:01:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Amnesia Razorfish | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар