събота, 28 май 2011 г.

Гигабите завртњи ССД на матичну плочу (тако да не морате да)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/28/gigabyte-bolts-an-ssd-to-a-motherboard-so-you-dont-have-to/:
ГИГАБИТЕ З68КСП-УД3П-иССД
Гигабите је одлучио да поједностави ствари за оне који желе моћ ССД-у Десктоп, али не желе да се баве муке куповине и повезивање један. УД3-иССД компаније нови З68КСП-(привлачне, зар не?) Матичну плочу испоручује се са Интел-20ГБ ССД-311 монтирана право на њега, који би требало да звук нешто познато . Није јасно да ли можете једноставно да депонија фајлове на њега као нормалан диск - шта то може да уради, међутим, користе Интел-ов одговор паметно тек за кеширање често приступа подацима, као што је свој оперативни систем, да побољша перформансе. У суштини, он се претвара било који хард диска се повежете на систем у хибридни погон са знатно већим резерве фласх меморије. Одбор је такође има могућност да се пребацујете између дискретне и интегрисаном графиком захваљујући Луцидни'с Логик Вирту . Остатак могућности су прилично стандардне Фаре: УСБ 3,0, пар 16к ПЦИ-Е слота, и 6ГБ САТА везе. Најновије З68 одбора из ГИГАБИТЕ-а ће бити у продаји почетком јуна и, док ми немамо цену, ми смо урадили мало (ПР) вло сопственог после паузе.

Наставити читање Асус завртњи ССД на матичну плочу (тако да не морате да)

Гигабите завртњи ССД на матичну плочу (тако да не морате да) првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 28. мај 2011 15:35:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Бит-тецх | | Емаил тхис | Цомментс

Орен Јакова, ЦТО Пиксар, придружује август капитала као ЕКС

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/duuFQnB1zAY/:
Арраи

КДЕ 4,7 - Први поглед у Бета 1

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UhqenUMN9N0/KDE-47-ndash-a-First-Look-At-Beta-1:
Пре неколико дана, КДЕ пројекат добили прву бета 4,7 предстојеће издање. Читач подноси дмбкиви везују на џунглу онога 4,7 изгледа, Сниппинг од којих: "Раније је Гноме да је стални радник који ради без престанка израде мале инкременталне промене кроз 2.к серије, изградњу стабилности и само додавањем мањих могућности, међутим, са. Рецент издања и Гноме схелл и јединства Десктоп на Убунту, Гноме / Убунту стране Десктоп Линук једначина је направила радикалне и контроверзна корака од вољене и Гноме 2.к серије, остављајући КДЕ 4.к као "стабилно као она иде "опцију."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Седмица у Аппле: одбрана против патента тролови и Мац заштитник

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/lPxzaT_eY3U/week-in-apple-defending-against-patent-trolls-and-mac-defender.ars:

Аппле признаје Мац злонамерних програма Дефендер, обећава ажурирање софтвера : Након избегавање било каквог јавно признање од недавних Мац-заштитник малваре-а, Аппле је поставио подршку документ који упућује кориснике како да уклоните програм. Компанија је такође обећао ажурирање софтвера који ће аутоматски уклонити.

Нови Мац злонамерних програма Дефендер варијанта капи Админ лозинка услов : Постоји нова варијанта на Мац-заштитник малваре-а који изгледа да је одлука свој пут око-Мац-а помоћу заједнице. То се зове Мац-гарде, и овог пута, не морате да унесете администраторску лозинку за то да се инсталира.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Лодсис промене у-око куповине циљ да андроид Девс следеће јабука одговор

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/28/lodsys-shifts-in-app-purchasing-target-to-android-devs-following/:

Схватили смо Аппле фирме одговор на Лодсис раније ове недеље у вези са својим захтевима против ИОС Девс би брзо носиоца патента да бисте прешли на своју следећу мету, и заиста, изгледа као да је мета је био изабран. Нажалост, група андроид апп Девс сада су се нашли у Тексасу крстић-компанија, који је позивајући се иста повреда патента да је Аппле недавно обратио се односе конкретно на-око надоградње куповине. Као што је био случај са прошлом колу писама, Лодсис је захтеван за лиценцирање таксе од малих, појединачним програмерима, који немају средстава да узврати ударац. Лодсис Чини се да је одржавање њене тренд игнорисања захтеве медија, тако да смо држање ока на блогу патента Тролл'с да видим да ли неко долази на површину да брани ову најновију рунду навода. У међувремену, прикључите уши док зуји и игнорисања поштар можда неће бити тако лоша идеја ... Знаш, ако радиш овакве ствари за живот.

Лодсис промене у-око куповине циљ да андроид Девс следеће јабука одговор првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 28. мај 2011 14:25:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ЦНЕТ | Соурце Гоогле група | Емаил тхис | Цомментс

Прекида Њујорку: Завршна битка (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/sV7z5ERVK1g/:
Арраи

НАСА-Здравко Цолиц Бисте жене Продаја наводно Месец Рок

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1BsyBL3VEkc/NASA-Sting-Busts-Woman-Selling-Purported-Moon-Rock:
сгцкф949 пише "Жена покушава да прода стене Месец и добија испао од стране НАСА Ко би помислио да НАСА има тајних агената." Очигледно није предмет ове приче, који је понудио да тргује њеном узорку од наводног лунарних рок за 1,7 милиона долара.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Аласка Аирлинес Јеттисонс саопштење приручника за иПадова

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_-zv5Fvz9Jw/Alaska-Airlines-Jettisons-Paper-Manuals-For-iPads:
фуллимодо пише "Аласка Аирлинес је постала први велики амерички авио-компанија да-хоп на брод без папира воз Иако није сасвим спреман да јарку графиконима папир оријентација још увек (иако је то у разматрању), авио-компанија је најавила да ће га заменити. својих традиционалне лет упутстава са иПадова, који ће бити учитан са ГоодРеадер апликација и ПДФ од 41 различитих приручника и других материјала. " Па објасни зашто морам да искључе моју не-Ви-Фи могућности Реадер еБоок током полетања и слетања? "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Нокиа Ц5-03, пун смартпхоне за 170 евра

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Већ ове недеље смо представити неке од иновација финске компаније Нокиа. Овога пута је ред на Ц5-03 Нокиа старији брат Ц5 Нокиа мобилни, а ми присутни пре неког времена у Гизмос

Нокиа Ц5-03 карактерише терминала лаган (тежак само 90 грама), који допуњује свог претходника са екраном осетљивим на додир и неке друге функције које га чине врло комплетну цену тржишту смарт телефона који се нуди, 170 евра.

Поред екрана осетљивог на додир 3, 2 инча, Нокиа Ц5-03 поседује камеру од 5 мегапиксела који омогућава видео запис, радио и ГПС везе, Блуетоотх, ВиФи и УСБ.

Што се тиче меморије, Нокиа Ц5-03 нуди 40 МБ интерне, који се може претворити у до 16 ГБ ако користите мицроСД картицу, али серија ће садржати 2 ГБ

Као оперативни систем Нокиа Ц5-03 ради на Симбиан 1, који је до сада познате као Симбиан С60. Појављивати у менију уређаја нуди добру збирку икона које пружају директан приступ поште и социјалне мреже.

Неке апликације врхунац Нокиа Ц5-03 су приступ Нокиа Мусиц Сторе, и Ови Сторе, од којих можете да купујете музику и апликације за Нокиа телефоне. С друге стране, Нокиа Ц5-03 обезбеђује приказ свих врста Мицрософт Оффице документе, ПДФ и Зип.

Цена Ц5-03 Нокиа као што сам рекао да ћемо бити 170 евра.

Недеља у Гаминг: Биосхоцк Бесконачно, Модерн Варфаре 3

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/xvmHOLmcDQ0/week-in-gaming-bioshock-infinite-modern-warfare-3.ars:

Ове недеље смо имали дуге рани поглед на обе Биосхоцк бесконачно и Модерн Варфаре 3, и објаснили смо зашто смо узбуђени за Баттлефиелд 3. Сазнали смо да је Минецрафт долази КСПЕРИА Играјте као Тимед ексклузивни, и Дуке Нукем је злато.

Ту је и мала ствар главе унакажени лутке које смо добили у пошти. Ово је веома узбудљива недеља.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Како је било за покретање На Реметите Њујорку

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/wlZVG08Nugk/:
Арраи

Има ПЕАК доба за предузетништво?

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/SYKy-AFj8uA/:
Арраи

Тактилне четкица користи сензорне илузије да бисмо се осећате игре, филмове

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/28/tactile-brush-uses-sensory-illusions-to-let-you-feel-games-movi/:
ТацтилеБрусх
Лоша арацхнопхобес - то је довољно лоше да се филмови могу 3Д да изгледа као ројевима од осам ногу Фреакс су лије ван екрана, сада Дизни жели да се осећате језиве цравлиес, превише. У настојању да сматра једном до тих "4Д" столице користи у дворцу Шрек доле у ​​Орланду, компанија је радио на оно што назива Тактилна Четка - столица са низом од 12 вибрира намотаја који су у могућности да се симулира ништа од осећај убрзања око стази за деликатне капље кише на леђа. Две технике се користе: привидно кретање, што изазива два мотора у брзом непрекидном низу да створи илузију нешто креће преко коже, и фантомски осећај, у којем су два стационарним вибрације се осећају као један пецкање између две тачке. Диснеи истраживачи демонстрирао Тактилна Четка на Конференцији о људским Фактори у рачунарске системе у Ванкуверу користећи тркачка игра, али се надају да ће да донесу вози забавни парк и биоскопи - који је у правим рукама, требало би да доведе до више вришти и најмање неколико парова мокре панталоне.

Тактилне Четка користи сензорне илузије да бисмо се осећате игре, филмове првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 28. мај 2011 13:01:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк НевСциентист , Виред | Соурце Диснеи Истраживање Питсбург | Емаил тхис | Цомментс

Гиллмор Ганг 5.28.11 (ТЦТВ)

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Qumpvex9hO4/:
Арраи

ПаиПал-а оптужује Гоогле о криволова мобилног плаћања пословне тајне, кадровске

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/n46jzKnYx1s/PayPal-Accuses-Google-of-Poaching-Mobile-Payment-Trade-Secrets-Personnel:
јхерник пише са избор из кратке приче еВеек Европе о чворуга суочава Гоогле-ов нови мобилни систем плаћања "ПаиПал-а, плаћање услуга еБаи је тужио Гоогле-преко свог новог Гоогле-новчаник услуга, оптужујући претраживача криволова пословне тајне за употребу у мобилним плаћање услуга одело, поднета у Санта Цлара Виши суд само неколико сати након што је Гоогле представио свој новчаник плаћања шема. наводи да је на две кључне руководиоце који је створио у близини поља комуникације (НФЦ) услуге која се користи предузеће тајне о мобилно плаћање моди своју службу ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Недеља у Тецх: цивилизовања Интернет издање

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/sMMFou0JzU8/week-in-tech-civilizing-the-internet-edition.ars:

Лекари и стоматолози реци пацијената ", све ваше мишљење су припадају нама" : Организација под називом Медицинска правде је охрабрујуће лекара и стоматолога да користите закона о ауторским правима да цензуришу "мрежи гостију њиховим пацијентима. Нашли смо један од њихових клијената у дивље и извештај о томе шта смо научили.

Смартпхоне, скраћена верзија: АРС гостију ХП-кап : најновији унос за вебОС платформа, ХП кап, је необично компактни клизни паметни телефон са 2,6-инчни екран. Арс иде на руку да видим да ли га како се уклапа у поље испуњен са конкурентима веће величине и моћи.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Аласка Аирлинес ровова папир лет упутстава за иПадова

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/28/alaska-airlines-ditches-paper-flight-manuals-for-ipads/:
ИПад је већ добио зелено светло из ФАА, као замена за лет графиконе папир и мапе, а сада Аласка Аирлинес је постала први велики амерички авио-хоп да на броду воз без папира. Иако није сасвим спреман да јарку графиконима папир оријентација још увек (иако је то у разматрању), авио-компанија је најавила да ће бити замене своје традиционалне лет упутстава са иПадова, који ће бити учитан са ГоодРеадер апликација и ПДФ од 41 различитих приручника и других материјала. Према авио-компаније, та промена ће довести до уштеде од око 2,4 милиона комада папира, а она каже трошкова пројекта биће надокнађена уштеду горива из смањене тежине, а додатне уштеде које се очекују од "мање леђа и мишића повреде узроковане пилоти носе кесе лет ", која може да тежи до 50 килограма. Надамо се оне недавно осветљено лета кесе и даље имају простора за кабл за пуњење.

Наставити читање Аласка Аирлинес ровова папир лет упутстава за иПадова

Аласка Аирлинес ровова папир лет упутстава за иПадова првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 28. мај 2011 11:34:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Спринт гура ФПН НОВА са фирмуаре - а корисници не могу да је уклоним

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3Nvo-sNiv0Y/Sprint-Pushes-FPS-NOVA-With-Firmware-mdash-and-Users-Cant-Remove-It:
тхеодп пише "Ако можете да промените начин на који компаније за мобилну телефонију урадио ствари, шта бисте урадили? ' питао Спринт Цео дан Хесен Како о заустављању употребе Фирмвер Спринт да преузмете апликације које нису хтели и не могу бити уклоњени, "Дан" Спринт. потврђено да ЦНЕТ Елинор Милс чудно да они који су апликације била је шокирана наћи на њеном андроид телефон - сци-фи пуцачина НОВА и Блокбастер - уз дугачак списак дозвола који се не могу деинсталирати је снеакили скинута на њен телефон за време ажурирања фирмвера "Спринт нуди разне партнера апликацијама које су оптимизоване за употребу на нашим. бежичне телефоне, "Спринт представник је објаснио у е-пошту." С времена на време, ми ћемо обезбедити нових апликација за наше клијенте у вези са верзију софтвера за одржавање Такође, Спринт, у сарадњи са Гоогле-ом, предузима кораке да се развије. техничко решење које ће омогућити корисницима да уклоните све нежељене апликације које су фабрички инсталиране или гурнути у преко-ваздух ажурирање софтвера "" Постављање први. би лепо не-техничко решење.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.