събота, 28 май 2011 г.

ХП проширује лаптоп батерија се сећамо, не желите да се осећате Бурн

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/28/hp-expands-laptop-battery-recall-doesnt-want-you-to-feel-the-b/:
ХП жели да будете сигурни да не буду спаљене, буквално. За трећу маја у реду, то је издавање другог проширење добровољно опозива батерије на лаптоповима произведене у периоду од јула 2007 до маја 2008 - искрено, ми смо с обзиром на празник у знак прилику. Мај 2009 видео опозив 70.000 батерија следи експанзија за покривање 15.000 у Кини , у укупном износу од 85.000 утиче на лаптоп. Није ту крај, иако, као што је даље ширење је подигнута у току маја 2010 да покрије још више модела, и овај пут, значајан број лаппиес су додате растућој листи. Око пет одсто од модела из поменуте временски оквир могао да проблематична батерије, а ХП ће пружати замена за оне у ризику од добијања превише вруће испод крагне. Ако је ваш машина је такође део претходног подсећа, ХП рекавши оне треба да се верификује као добро, чак и ако сте то урадили у прошлости већ. Пуна мрежа угрожених лаптоп може бити перусед после паузе - Дан сећања на викенд ће бити пуни роштиљање, али ми не жели да да садрже ваше коже, у реду?

Наставити читање ХП проширује лаптоп батерија се сећамо, не желите да се осећате Бурн

ХП проширује лаптоп батерија се сећамо, не жели да осетите Бурн првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 28. мај 2011 00:24:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце КС | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар