събота, 28 май 2011 г.

Тактилне четкица користи сензорне илузије да бисмо се осећате игре, филмове

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/28/tactile-brush-uses-sensory-illusions-to-let-you-feel-games-movi/:
ТацтилеБрусх
Лоша арацхнопхобес - то је довољно лоше да се филмови могу 3Д да изгледа као ројевима од осам ногу Фреакс су лије ван екрана, сада Дизни жели да се осећате језиве цравлиес, превише. У настојању да сматра једном до тих "4Д" столице користи у дворцу Шрек доле у ​​Орланду, компанија је радио на оно што назива Тактилна Четка - столица са низом од 12 вибрира намотаја који су у могућности да се симулира ништа од осећај убрзања око стази за деликатне капље кише на леђа. Две технике се користе: привидно кретање, што изазива два мотора у брзом непрекидном низу да створи илузију нешто креће преко коже, и фантомски осећај, у којем су два стационарним вибрације се осећају као један пецкање између две тачке. Диснеи истраживачи демонстрирао Тактилна Четка на Конференцији о људским Фактори у рачунарске системе у Ванкуверу користећи тркачка игра, али се надају да ће да донесу вози забавни парк и биоскопи - који је у правим рукама, требало би да доведе до више вришти и најмање неколико парова мокре панталоне.

Тактилне Четка користи сензорне илузије да бисмо се осећате игре, филмове првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 28. мај 2011 13:01:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк НевСциентист , Виред | Соурце Диснеи Истраживање Питсбург | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар