сряда, 27 април 2011 г.

ЛГ Оптимус Велики доноси 4.3-инчни екран и 1ГХз НОВА дуал цоре на суперпхоне странке

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/27/lg-optimus-big-brings-a-4-3-inch-nova-display-and-1ghz-dual-core/:
Шта је велики, углавном бели, а сет за корејски лансирање сутра? То је право, ЛГ Оптимус Велики! Овај 4,3-инчни Вхоппер, ЛГ телефона највећи до сада, наглашава 1ГХз процесор са два језгра, мало коже андроид 2,2 као свој оперативни систем, ХДМИ излаз, камеру од 5 мегапиксела, и 16ГБ градила у складиштење. Та спецификација звучи моћно близу старији Оптимуса 2Кс која је лансирала раније ове године, иако неколико ствари такође су позајмљена од још увек необјављене Оптимус Црни . Они су НОВА екран , који може да особењак све до 700 нита осветљења, и ВиФи директни , који омогућава бежичну комуникацију између уређаја, без потребе за посредника ВиФи приступна тачка. Ова велика, укусна спецификација сендвич погађа домаћем тржишту 28. априла, али је нажалост нема речи о томе када и где још може појавити. Само имајте на оку се за то, не треба да је тешко за уочити.

ЛГ Оптимус Велики доноси 4.3-инчни екран и 1ГХз НОВА дуал цоре на суперпхоне странка првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 27 Маи 2011 15:40:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Енгадгет шпански , БГР , УберГизмо | Соурце У + | Емаил тхис | Цомментс

Елмо Адам преглед

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/27/notion-ink-adam-review/:
Сага Елмо Адама је прича као и многе бисмо могли да име - то је прича о мале компаније се боре да доведу визију на тржиште, са којима се суочава трења од инвеститора, фабрика и марта времена самог. Разлика је у томе Адам заробљени машти гаџет пријатељи као што се са идејама које су биле фантастичне од првог дана и још увек роман сада када је коначно ослобођен, укључујући и обложен корисничког интерфејса, пуна УСБ функционалност, и наравно да је Пикел Ки екран . Али, да ли Адам испуни обећања уједињења облика и функције са таквим технологију? У две речи: Не баш.

Наставити читање Елмо Адама преглед

Елмо Београд мишљење првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 27 Маи 2011 16:02:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Новелл завр Продаја

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XlGbsCxwwEw/Novell-Completes-Sale:
симболсет пише "Данас компаније Новелл је завршила продају Аттацхмате компанија ће бити у потпуности у власништву компаније и да се делистед из берзе.. компаније Новелл је некада био доминантан играч на мрежи софтвера, као и њеног доношења сигнала крај једне ере."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Роџерс најављује лансирање ЛТЕ 150Мбпс у четири канадских градова у овој години

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/27/rogers-announces-150mbps-lte-launch-in-four-canadian-cities-this/:
Роџерс је саопштио да је осветљење на 150Мбпс ЛТЕ у четири канадских градова ове године. Отави, Монтреалу, Торонту и Ванкуверу су постављање позорнице за додатних 21 роллоут на тржишту у 2012. Наравно, да је теоријски 150Мбпс - са најавили узводно од 70Мбпс - може да смени много када се све ово буде реална, али озбиљно, у поређењу са ХСПА + брзине оне су запањујућа. Канађани желе да добију нешто више информација можете завирити у нови Рожеа ЛТЕ сајт (линк испод) и гласао за ваш родни град да буде део 2012 експанзије. Роџерс није поменуо датум још увек - или ако се планирају на све четири области уживо одједном - али можете бити сигурни да ћемо бити држање пажљиво пратите све детаље и отимања неке хандс-он искуства са лансирање уређаја чим можемо.

Роџерс најављује лансирање ЛТЕ 150Мбпс у четири канадских градова ове године, првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 27 Маи 2011 15:20:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ИвантмиЛТЕ.ца | Емаил тхис | Цомментс

Амазон реагује на "Апп Сторе" Тужба од Аппле

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7buds_Nry_8/Amazon-Responds-To-App-Store-Lawsuit-From-Apple:
текгоблин пише "Аппле је поднео тужбу у марту против употребе Амазон за" Апп Сторе-у својим ново покренула Амазона АппСторе јабука. обавестио Амазона да користи термин "Апп Сторе 'било незаконито, јер су у власништву права на самој термин. Амазон је њихов одговор указује на то да термин "Апп Сторе 'је сувише уопштене Аппле да полаже право на само име."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ТомТом корисничке податке продат холандска полиција, користи за одређивање идеалне локације за брзину замке

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/27/tomtom-user-data-sold-to-danish-police-used-to-determine-ideal/:
ТомТом корисничке податке продат Данска полиција, користи се за одређивање локације брзине замке
Ми то као када се акумулирана пренос података из ГПС уређаја нам помаже да се избегне инциденте саобраћају и школске зоне. Испоставило се, међутим, постоје и неке друге користи за исту статистика. Холандски вести утичницу ере извештава да те податке заробљен од стране ТомТом навигациони уређаји је била купљена од стране полицијских снага земље и се користи да се утврди где замке и камера требало би да брзо буде постављен. ТомТом је наводно свестан својих података је се користи на такав начин, али ако полиција само би пристали да продају податке о локацији својих камера и брзине замке Назад на ТомТом, зашто, то би могао бити почетак лепе везе.

Измена: ТомТом је издао изјаву , коју смо уграђени после паузе. Да буде потпуно јасно све ово подаци се анонимно прикупљају и да полиција нема појма ко је тачно убрзава, убрзавајући само да је преузела место.

Наставити читање ТомТом корисничке податке продат холандска полиција, користи за одређивање идеалне локације за брзину замке

ТомТом корисничке податке продат холандска полиција, користи за одређивање идеалне локације за брзине замке првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 27 Маи 2011 13:53:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ДутцхНевс.нл | Соурце АД | Емаил тхис | Цомментс

Смртоносно Про в2 преглед

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/27/lethal-pro-v2-review/:
Име попут "Смртоносно Про неминовно ствара одређени скуп очекивања. Наиме, да је производ у питању је погодан за професионалну употребу, и да бар изгледа као да је потенцијално смртоносна. Као што можете видети, овај вишенаменски таблета / смарт / камера додатне опреме свакако успева на друго пребројавање. Међутим, можете да урадите више него само два пута, као ослонац у римејк Помахнитали ? Прочитајте о за нашу пуну преглед.

Галерија: Летхал ПРО в2

Наставити читање Смртоносно ПРО в2 преглед

Смртоносно Про в2 мишљење првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 27 Маи 2011 13:59:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Смртоносно Заштита | Емаил тхис | Цомментс

Кина планира свемирске станице 2020

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Jep1dqoZBaM/China-Plans-Space-Station-By-2020:
РедЕаредСлидер пише "Кина представила планове за своје свемирске станице, да буде завршен до 2020, уз теретни брод за трајект залиха и из орбите Чињеница да је земља предлаже један је знак амбицијама кинеске владе у простору.. Кина је трећа земља да покрену сопствени посадом у свемир ракете, шаље свој први астронаута у орбиту у 2003 иностранству Схензхоу 5 ракета Од тада две друге мисије са људском посадом је покренут. ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Књиге: Амазон СимплеДБ Водич

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3Hau5ud0yyI/Book-Review-Amazon-SimpleDB-Developer-Guide:
КуанХ пише "Амазона СимплеДБ Водич је изграђена као комплетан водич за коришћење Амазон СимплеДБ базе АПИ-је најдетаљнији за ПХП је користан за Питхон-у... Али Јава кода и објашњења нису до стандард других. Он укључује прајмер о коришћењу Амазон С3 са СимплеДБ:. датотеке ускладиштене на С3 датотеке метаподатака складиште у СимплеДБ - опет, мање добра за Јава Она такође обухвата подешавање да смањи трошкове коришћења, кеширање коришћењем мемцацхед, као и начине на серије-упдате и направити серијски или паралелно захтеве за СимплеДБ Међутим,. фали неке информације које би почетницима потребу, а можда и није сасвим довољно напредна за искусније Онлине. примјер код је доступан само за ПХП. " Кееп реадинг за остатак прегледа Куан је.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гоогле Цхроме лансира 11, стан икона је овде да остане

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/27/google-launches-chrome-11-flat-icon-is-here-to-stay/:
Гоогле Цхроме лансира 11, стан икона је овде да остане
Фирефок 4 ? Превише Фурри. програма Интернет Екплорер 9 ? Превише плаве боје. Гоогле Цхроме? Само тачан износ ципела - или је то? Компанија је увела стан нови лого за претраживач и сада када је логотип је красио најновији софтвер је стабилно издање. Цхроме-11 је сада доступан, највеће промене се број безбедносних и исправке грешака, од којих неке "могу се чувати у приватности док већина наших корисника су у току са поправити." Нова верзија такође доноси говора у текст и, можда још важније, текста у говор. Постоје и други побољшања превише, али стварно вероватно сте већ оставили нас да ажурирате. Јесте ли још увек постоји? Хало?

[Хвала, нооб]

Гоогле Цхроме лансира 11, стан икона је ту да остане првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 27 Маи 2011 12:57:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Гоогле Цхроме за јавност | Емаил тхис | Цомментс

Гоогле документи добија Андроид апликација, омогућава вам да снимите текст са камером вашег телефона

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/27/google-docs-gets-an-android-app-lets-you-capture-text-with-your/:

Гоогле је имао мобилни-пријатељски верзија Гоогле документе на располагању за неко време сада, али сада је коначно отишла додатни корак и објавио посвећен андроид апп. То ће, наравно, омогућавају вам приступ и уређујете документе на свој смартпхоне, али прави стандоут функција је могућност да снимите текст са камером вашег телефона и да га одмах се могу мењати Захваљујући неким оптичко препознавање карактера. Гоогле наводи да неће радити са рукописа или неким фонтовима, али обећава да ће бити боље временом. Хит до андроид тржиште да га испробате за себе.

Гоогле документи добија Андроид апликација, омогућава вам да снимите текст са камером вашег телефона првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 27 Маи 2011 13:01:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Андроид Маркет , Гоогле Мобиле Блог | Емаил тхис | Цомментс

Цоол Лист тастатуре сјајна, буттонлесс будућности добије датум издавања

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/27/cool-leaf-keyboards-shiny-buttonless-future-gets-release-date/:

Тастатуре се стварно бруто, стварно брзо, посебно када једете око њих. То је проблем са позадинским осветљењем, буттонлесс Топ Лист не мора да се борити са, јер нема никакве поре за цруд да падне у и лако обрисати са мокром крпом. Ловели огледало периферија ће бити ударање продавницама јапански 13. маја на непознатој цени која очекујемо да буде око 20.000 јена (245 $) - стрмо, да не спомињемо цену поправке Угануо прстију после целе ноћи термин папир вритеатхон. Топ Листа ће бити доступни само на јапанском језику, Виндовс компатибилном верзијом На лансирању нових производа, иако друге језике - укључујући и амерички енглески - имају и Мац пријатељски сорта такође је најављено, тако да остали могу имати чекати мало дуже за будућност да стигне.

Цоол Лист тастатуре сјајна, буттонлесс будући добија датум изласка је првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 27 Маи 2011 12:21:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Акихабара Новости | Соурце Минебеа | Емаил тхис | Цомментс

Казни Лош корисника са Друпала <em>Мисери</em>

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/m847yrZJrjQ/Punish-Bad-Users-With-Drupal-emMiseryem:
Ако сте болесни забрањује или брисања проблематичне на вашем Друпал сајт, можда ћете желети да проверите беде, модул дизајниран да пружи тролови укус сопственог лека. Креирање стандардна дузина одлагања за корисника, преусмеравање их Случајна страница, представљајући их са 404 грешке, пада и њихова прегледача ако користите ИЕ6 су само неке од ствари које можете направити са корисницима издрже беду. Ја сам још увек стрпљиво чекају на ударац у нос модулу, али ово је добар почетак.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.