сряда, 27 април 2011 г.

ЛГ Оптимус Велики доноси 4.3-инчни екран и 1ГХз НОВА дуал цоре на суперпхоне странке

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/27/lg-optimus-big-brings-a-4-3-inch-nova-display-and-1ghz-dual-core/:
Шта је велики, углавном бели, а сет за корејски лансирање сутра? То је право, ЛГ Оптимус Велики! Овај 4,3-инчни Вхоппер, ЛГ телефона највећи до сада, наглашава 1ГХз процесор са два језгра, мало коже андроид 2,2 као свој оперативни систем, ХДМИ излаз, камеру од 5 мегапиксела, и 16ГБ градила у складиштење. Та спецификација звучи моћно близу старији Оптимуса 2Кс која је лансирала раније ове године, иако неколико ствари такође су позајмљена од још увек необјављене Оптимус Црни . Они су НОВА екран , који може да особењак све до 700 нита осветљења, и ВиФи директни , који омогућава бежичну комуникацију између уређаја, без потребе за посредника ВиФи приступна тачка. Ова велика, укусна спецификација сендвич погађа домаћем тржишту 28. априла, али је нажалост нема речи о томе када и где још може појавити. Само имајте на оку се за то, не треба да је тешко за уочити.

ЛГ Оптимус Велики доноси 4.3-инчни екран и 1ГХз НОВА дуал цоре на суперпхоне странка првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 27 Маи 2011 15:40:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Енгадгет шпански , БГР , УберГизмо | Соурце У + | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар