сряда, 27 април 2011 г.

Амарок је П1 прототип електро мотороцицле је брз, лаган, и спреман за трку

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/26/amaroks-p1-electric-motorocycle-prototype-is-fast-light-and-r/:
Шта је брз, електрични, и направио у Канади? Не, не најновији Раш рекорд, то је П1, нови електрични мотор прототип из Квебека бази Амарока консултанти. Компанија - назван по Инуити реч за вука - представио бицикл ове недеље, најавио планове да га унесете у овогодишњем ТТКСГП , међународни тркачке серије за електрична возила. 75 коњских снага двоточкаша је дизајниран са ласерским фокусом на лаке конструкције, стискање 7.5-киловат-час батерије и два електрична мотора Агни 95 у Бантам 325 килограма тела - што за један од најлакших електричних тркачких мотоцикала у околини. Компаније не зауставља ту, међутим, снимање за 275 фунти за другу генерацију бицикл, стављајући га на раме уз раме са гас-поуеред колегама.

Амарок је П1 прототип електро мотороцицле је брз, лаган, и спреман за трку првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 26 Маи 2011 23:13:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Амарок Расинг | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар