вторник, 11 януари 2011 г.

Интервю с C + + Създател Stroustrup Бярне

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KliwKXB6qag/story01.htm:
DevTool пише "Бярне Stroustrup говори за предстоящото C + 0 х стандарт и предстоящото функции, които носи, трудностите, за стандартизиране на езиците за програмиране като цяло, рискове, които стандартите комисия може да си позволи да вземе с нови функции и дори собствените си нови Година резолюции. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




В Google ВМС

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/h2tYBWrzXTk/story01.htm:
. Theodp пише "След като вече сглобени лично военновъздушни сили, най-execs на Google сега изглежда да е под внимание възможността за изграждане на лична флота На последното преброяване, съпруга изпълнителен директор Ерик Шмид се бяха събрали на стабилна на три класически лодки състезания - на Swan 80 Селена, 46-крак W-клас Equus и Mischief Alerion Може би не. да остане по-назад, пресата съобщава, че Google основател Лари Пейдж просто разграбени един $ 45 милиона superyacht нарича Senses от Нова Зеландия бизнесмен сър Дъглас Майърс, който се позовава на самоизтъкващ -още-страхотно яхта, си "приключение лодка." Както Google обича да казва, "само най-новите стъпки в ангажимента на Google за чиста и зелена енергия бъдеще." Така че, направете Google execs ядат собствените си dogfood въглеродния отпечатък калкулатор? " Всичко, което знам е, ако Лари иска да ходят на риболов, ще донесе примамката или той може да дойде тук и риба на Дзен е понтонен лодка. Той само един път пропускам, двигателят обикновено започва чак, и въпреки че не е хеликоптерната площадка, бих искал да гледам някой се опита.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Макинтош MCLK12 спортни стенен часовник фантазия лицето, масивна цена

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/11/mcintosh-mclk12-wall-clock-sports-fancy-face-massive-price-tag/:
Винаги се чудя защо не можете да намерите часовник , който изглежда по-скоро като усилвател 1970? Ако сте отговорили с "да" на този въпрос, и нямате нищо против хвърлят голямо количество парични средства за новост часовници, а след това Макинтош е MCLK12 е точно за вас. Създателите на висок клас аудио съоръжения са произведени един часовник, който е в съответствие с класически външен вид и цена точка - струва $ 2000 и използва синьо-свети м усилвател да каже на време (часове в ляво, минути в дясно). Трябва да призная, MCLK12 изглежда доста сладък, но наистина, какво стана с рекламни тениски?

Макинтош MCLK12 часовник спортни стена фантазия лицето, масивна цена първоначално се появи на Engadget на Вто, 11-ти Януари 2011 година 15:37:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Слаш Gear | източник Dvice | Изпрати | Коментари

CDMA IPAD идващи да Verizon, също казва, главен финансов директор

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/11/cdma-ipad-coming-to-verizon-too-says-cfo/:
Това е не само на iPhone 4 , което се случва на пътя на CDMA. Verizon финансов директор Франсис Shammo е казал на Bloomberg, че IPAD също ще бъдат намалени подобно отношение. Въпреки, че светлината на детайли като цена (което можем да предполагаме) или дата на излизане (които ние нямаме идея, наистина), Shammo е изрично казват, версия, която се свързва директно към мрежата на Verizon е в процес на подготовка. Предполагаме, е имал предвид текущата IPAD, които превозвачът в момента се продава като WiFi-само с пакет MiFi, но хей, всичко е възможно .

CDMA IPAD идващи да Verizon, също казва, главен финансов директор първоначално се появи на Engadget на Вто, 11-ти януари, 2011 год 15:46:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Bloomberg | Изпрати | Коментари

Playmate снимка от Аполо 12 на търг

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mtJOdUv6OjM/story01.htm:
Kilrah_il пише "Когато Аполо 12 екипажа ляво Земята за пътуване до Луната, те не са знаели, че земята екипажа скри изненадата в едно от шкафчетата командния модул. Календар снимка на" Плейбой "Деде Линд Сега тази карта се предлага на търг, след като се съхраняват в личната колекция на командния модул пилот Ричард Гордън, който добавя следната бележка: "С настоящото се удостоверява, че придружаващите 4,5" х 6,25 "бияч карта е, наистина, ме придружава по време на пътуването си към Луната в командния модул Yankee Clipper на борда на исторически Аполо 12 мисията лунен кацане. Тази реплика карта, която лети с мен до Луната, е в единствената ми притежава и част от личния ми място за събиране, тъй като връщането ми от Луната през 1969 г. на борда на Америка втората мисия лунен кацане, и остава една от всички времена най-ера астронавт "Пипнах е!" "За интересуващите се, на минималното ценово предложение е $ 1000." Внимание, съдържа pixelated голота.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Сътрудничество на университети Филтрираща обличане

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FKV4qhHOAVA/story01.htm:
ecouterran пише "От ecouterre статия:" В момента има рокли, за да впечатли, за успех, дори да убие, но "Себе си" трябва да бъде първият брой перде за изчистване на въздуха А сътрудничество между университета в Шефилд, Лондон колеж за мода,. и Университета в Ълстър, на метене рокля е част от по-голям проект за привличане на обществеността в науката за замърсяване на околната среда. "Каталитичен облекло" изследва как текстилни изделия може да се подобри качеството на атмосферния, и самостоятелно, описани текстилна скулптура, е първият прототип да се появяват. Високите опитни, в зависимост от дизайнери, "Себе си" има за цел да покаже как тъкани могат да отстранят замърсителите да можем да "диша по-красиво."

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Velocity Micro Круз Гледай практически преглед

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/11/velocity-micro-cruz-watch-hands-on-preview/:
Винаги сме харесали идеята да има наблюдателни Bluetooth стрийминг емисии от нашите телефони, защото дълбоко в себе си, всички ние искаме да действат като специални агенти в обществото. За съжаление, не са много на тези wearables за избор в конкретния пазар. В действителност, с inPulse smartwatch за BlackBerry привидно остана в състояние на неопределеност, това, което сме оставили Европа е само за Sony Ericsson LiveView за Android, а може би и нещо хубаво от изкопаеми, както и ако си концепция за дизайн получава качват. За да се възползват от тази възможност, Velocity Micro в момента работи по своя собствена, свързани Android гледам - в момента, известен като Круз Watch - това е предназначено за под-$ 200 на пазара в средата на Q2 2011.

Ето какво научихме за този страхотно изглеждащ прототип по време на нашия изключително практически на CES: по много начини, това е концептуално идентичен с LiveView - това е часовник, това е във Facebook емисии читателя, че това е мултимедийно дистанционно управление (за музика на Android ап и андроид-захранва телевизори), и може да ви покаже кой те търси. Докато Круз Watch може да бъде малко на лек когато става въпрос за приложения, на своя хардуер със сигурност добрите от тях предлагат SE по няколко начина: като за начало, тя е с пълен сензорен екран, която се силен удар и натиснете жест входа (вместо да се използва контрол навигация докосване на ринг) и го спортни един 1,8-инчов LCD вместо 1.3-инчов OLED дисплей. Има и няколко функции, софтуера, който копае, особено с взаимозаменяеми лицето часовник: два аналогови, два цифрови, а входящите разговори нотификатора дърпа профил снимка на обаждащия се от списъка с контакти, която е нещо, което LiveView не мога да направя. Ние сме казали, че тъй като този часовник се захранва от Android 2.0 (и по възможност нещо по-различно на дребно единици), Velocity Micro може да бъде в състояние да прилага инсталация апартамент в близко бъдеще, така че ще видим. Видео репетиция след почивката.

Продължавам четене Velocity Micro Круз Гледай практически преглед

Velocity Micro Круз Гледай практически преглед първоначално се появи на Engadget на Вто, 11-ти януари, 2011 год 13:58:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Rullingnet е Винчи таблетка е здрав Galaxy Tab за бебета, отиваме практически (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/11/rullingnets-vinci-tablet-is-a-rugged-galaxy-tab-for-babies-we/:
С напредъка на технологиите, така че правя бебета. Сериозно, това е удивително колко често виждам малки деца да намерят своя смартфони обратното и таблетки тези дни, но според д-р Дан Rullingnet основател Г. Ян, много от тези продукти или приложения са твърде предвидими или прекалено тъп за да вдъхнови younglings, особено собствените си две годишна дъщеря. Като такъв, д-р Ян дойде с таблетка Винчи, който по същество е седем-инчов андроид таблетка Froyo пакет с образователна 3D игри, музикални клипове и анимация storybooks в продължение на векове от три години и под.

Прототипът видяхме действително е един Galaxy Tab настанени в гумена рамка, но Rullingnet работи с Samsung за производство на подобни изглеждащи 1,3-килограмова устройство спортни флъш-неръждаем корпус разливи, неназован-A8 процесор Cortex, 3-мегапикселова камера на гърба, както и микроб слот. Безжичен компоненти са отстранени за намаляване на радиация, изложени на деца, но родителите ще имат възможност да инсталирате или ъпгрейд приложения чрез микро-USB порт. Очаквайте да видите края на Q1 или началото на Q2 съобщение за около $ 479. За сега, да видят в един от предварително инсталирани игри след почивката.

Продължавам четене Rullingnet е Винчи таблетка е здрав Galaxy Tab за бебета, отиваме практически (видео)

Rullingnet е Винчи таблетка е здрав Galaxy Tab за бебета, отиваме практически (видео) първоначално се появи на Engadget на Вто, 11-ти януари 2011 год 14:19:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Verizon накрая представя Apple iPhone

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6tnAT8BXHu4/story01.htm:
Velcroman1 пише "Най-задаваният въпрос във всички технологии най-накрая има отговор Кога ще Verizon получите iPhone Отговор:.?. Началото на следващия месец Verizon COO Лоуел МакАдам представи нов iPhone вторник по време на представянето в Ню Йорк, който е на кратко изненади тъй като повечето от технологии пресата вече знаеше какво щеше да дойде. "Ако натиснете пише за нещо, което достатъчно дълго и достатъчно трудно, в крайна сметка тя се сбъдва," пошегува МакАдам. Независимо от това, в движение изчиства огромна пречка за Apple като те са изправени пред нарастваща конкуренция в смартфони, в частност от устройства, базирани на Google Инк. "е Android софтуер, който избухна по популярност. Verizon е Лоуел МакАдам, описани на откриването като" голям ден за безжични клиенти в САЩ "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.