вторник, 11 януари 2011 г.

Windows 7 Телефон вече може да действа като дистанционно управление за WiFi качи

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/10/windows-phone-7-can-now-act-as-a-wifi-remote-control-for-itunes/:
Имаш качи? Имам Windows 7 Телефон устройство? След това вероятно ще искате да проверите на ново приложение отдалечен на пазара. Той обещава да направи двете пеят в съвършена хармония, като им говори чрез връзка WiFi. Има един основен набор от качи контрол на ваше разположение WP7 телефона, включително обем, като се започне / спиране на музиката, както и търсене по албум, изпълнител и песен, и съответно парче от десктоп софтуер, трябва да инсталирате, за да се случи магията. Той е съвместим както с Windows (XP и по-горе) и Mac OS (10.5.8 и по-горе), така че всичко, което наистина се нуждаем сега, са $ 1,99 за мобилни приложения и по-голямата желание да контролирате своята плейлиста от разстояние.

Windows 7 Телефон вече може да действа като WiFi дистанционно управление за качи първоначално се появи на Engadget на Пон, 10-ти януари, 2011 година 19:47:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Zatz не е смешно! | източник Дистанционно за Windows 7 Телефон | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар