вторник, 11 януари 2011 г.

Mercedes започва F-Cell Световната Drive, Обикаляйки земното кълбо с водород

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/10/mercedes-kicks-off-f-cell-world-drive-circumnavigating-the-glob/:
Mercedes започва F-Cell Световната Drive, Обикаляйки земното кълбо с водород
Горивни клетки, задвижвани автомобили предоставят на ефективността и управляемостта на електрически превозни средства като същевременно предлага неограничен набор от традиционния бензин захранва автомобили - Ако приемем, че може да намери място в началото на разстояние от тези водороден резервоар. В момента това е малък проблем, но Mercedes Benz е, за да покаже, че не е толкова голям-скоро пречка, както всеки го прави, за да бъде. Тя ще се управлява B-Class F-Cell модел по целия свят, като се започне в Щутгарт и автомобилизъм до Лисабон, да прелитат над САЩ и шофиране в това, тогава в Австралия преди подскача с лодка до Шанхай и шофиране по пътя в Азия, в крайна сметка, пристигащи обратно към Щутгарт са ориентирани в една и съща посока са напуснали. The B-Class F-Cell може да покрие 400км на резервоара и може да се презарежда за около три минути. В този момент ние нямаме основание да се смята, че или Юън Макгрегър, нито Чарли Boorman ще бъдат заедно в надпреварата, но с оглед на това колко добре нещата вървяха Вход обратното може би това е за добро.

Mercedes започва F-Cell Световната Drive, Обикаляйки земното кълбо за водород първоначално се появи на Engadget на Пон, 10-ти яну 2011 година 22:29:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар