вторник, 11 януари 2011 г.

Sony Ericsson Xperia имена Arc CPU, Dubs Android 2.4 появата на "неправилни"

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/10/sony-ericsson-names-xperia-arc-cpu-dubs-android-2-4-appearance/:
В Xperia дъга е един доста парче Пищен , не мислите ли? Ние със сигурност е, когато имаме възможност да се справят по един за себе си на CES, но днес ние сме по-малко загрижени със своите външни и повече се интересуват от това, което се крие под. 1 GHz процесор ние знаехме вече е определен като Qualcomm MSM8255 и ще се присъединят в борбата с добри резултати в застой от Adreno 205 графичен чип. На софтуер отпред, че случайни наблюдения на дъга с Android 2.4 е бил зададен като обикновен "неправилна" от Sony Ericsson, взривяване един милион конспиративните теории в мрежата. Един насърчаване отбележи тук е, че SE (доста) признава си безславен рекорд с актуализации Android и обещания последните промени са я поставят в добра позиция да гарантира, че Xperia дъга ще получите по-нови версии своевременно. " Ще го повярвам, когато се случи, Sony.

Продължавам четене Sony Ericsson Xperia имена Arc CPU, Dubs Android 2.4 появата на "неправилни"

Sony Ericsson Xperia имена Arc CPU, Dubs Android 2.4 появата на "неправилна" първоначално се появи на Engadget на Пон, 10-ти януари 2011 година 20:09:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник На Sony Ericsson Блог | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар