вторник, 11 януари 2011 г.

AMD главен изпълнителен директор Дирк Майер подаде оставка, главен финансов директор на Seifert взема временни роля

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/10/amd-ceo-dirk-meyer-resigns-cfo-seifert-takes-interm-role/:
Какъв ден за чип новини, а? Първо NVIDIA и Intel отмени порочния си реторика по $ 1,5 милиарда кръстосано лицензиране сделка , а сега AMD се разклаща нещата на самия връх. Сега, бивш главен изпълнителен директор Дирк Майер е подал оставка в това, което фирмата е наричат "взаимно съгласие" между него и Съвета на директорите. Временно главен изпълнителен директор ще бъде главен финансов директор Томас Seifert, който е поискал да не се счита за кандидат за следващия шеф. А търсенето комисия за следващия главен изпълнителен директор в момента се ръководи от съвет председателят Брус Claflin. Обстоятелствата зад на заминаване Майер остават неизвестни, но нещо ни казва, че не може да е толкова нелепо, колкото на последните големи оставка изпълнителен директор видяхме около тези части.

AMD главен изпълнителен директор Дирк Майер подаде оставка, главен финансов директор на Seifert взема временни роля първоначално се появи на Engadget на Пон, 10-ти януари, 2011 17:31:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink @ RahulSood (Twitter) | източник AMD | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар