вторник, 11 януари 2011 г.

Rullingnet е Винчи таблетка е здрав Galaxy Tab за бебета, отиваме практически (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/11/rullingnets-vinci-tablet-is-a-rugged-galaxy-tab-for-babies-we/:
С напредъка на технологиите, така че правя бебета. Сериозно, това е удивително колко често виждам малки деца да намерят своя смартфони обратното и таблетки тези дни, но според д-р Дан Rullingnet основател Г. Ян, много от тези продукти или приложения са твърде предвидими или прекалено тъп за да вдъхнови younglings, особено собствените си две годишна дъщеря. Като такъв, д-р Ян дойде с таблетка Винчи, който по същество е седем-инчов андроид таблетка Froyo пакет с образователна 3D игри, музикални клипове и анимация storybooks в продължение на векове от три години и под.

Прототипът видяхме действително е един Galaxy Tab настанени в гумена рамка, но Rullingnet работи с Samsung за производство на подобни изглеждащи 1,3-килограмова устройство спортни флъш-неръждаем корпус разливи, неназован-A8 процесор Cortex, 3-мегапикселова камера на гърба, както и микроб слот. Безжичен компоненти са отстранени за намаляване на радиация, изложени на деца, но родителите ще имат възможност да инсталирате или ъпгрейд приложения чрез микро-USB порт. Очаквайте да видите края на Q1 или началото на Q2 съобщение за около $ 479. За сега, да видят в един от предварително инсталирани игри след почивката.

Продължавам четене Rullingnet е Винчи таблетка е здрав Galaxy Tab за бебета, отиваме практически (видео)

Rullingnet е Винчи таблетка е здрав Galaxy Tab за бебета, отиваме практически (видео) първоначално се появи на Engadget на Вто, 11-ти януари 2011 год 14:19:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар