неделя, 19 декември 2010 г.

Безжичен превозвачи открито разглежда възможност за таксуване на услуги

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/19/wireless-carriers-openly-considering-charging-per-service/:
Това слайд-горе не е шега - идва от търговия уеб семинар пуснати от две дружества, които доставят Verizon, AT & T и Vodafone като клиенти, и тя описва система, която определя дейността на клиентите интернет и разходи за сметка на различна цена, за използване на Facebook от гледане на YouTube , като позволява достъп до Vodafone услуги безплатно. Да, това е основно кошмарен сценарий за неутралността на мрежата защитници. Двете компании зад кадъра са Allot комуникации и Openet, които продават абоната по управление на средства на превозвачите по цял свят - инструменти, които Allot директор на маркетинга казва може да сканира дори кодирани пакети да се определи какви услуги клиенти се използват и такса за това. Ние не правим това се - тук е директен цитат от Webinar:
[Ние използваме] няколко различни методи за точно идентифициране на заявлението - методи като евристичен анализ, поведенчески и исторически анализ, дълбоки инспекция опаковката, както и редица други техники. Какво е ключ е, че имаме най-добрата употреба идентификация на пазара, което означава, че дори и приложения, които са криптирани или да използват други методи, за да избегнат откриване ще бъдат правилно идентифицирани и класифицирани ... Ние по същество фуражи тази информация в реално време за трафика и използване на приложение в политиката и системата за таксуване. Всеки абонат има определен план за услуги, които се записват за, и те са с широко приложение, или като персонализирани като оператор иска.
Да, това е не как някой действително иска да работи в интернет - с изключение на превозвачи, които сте били казва все по-луди неща за зареждане дори смартфон производители за данните на клиентите използване напоследък. Нещо повече, това е слух, че Федералната комисия по комуникациите ще пещерата на Verizon и AT & T и не подлежи на безжични интернет услуги от големи части на неутралността на мрежата регламент е очаква да премине следващата седмица , така че тези глупости могат много добре да удари САЩ по-рано, отколкото късно. Ще се следи отблизо за нещата - ние ще Ви уведомим.

Безжичен превозвачи открито разглежда възможност за таксуване на услуги първоначално се появи на Engadget на Чет, 19-ти Декември, 2010 16:24:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Кабелен | източник Жестока Wireless Webinar , Ройтерс | Изпрати | Коментари

Ще елитен колеж струва цената?

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6weWgo5wBdc/story01.htm:
Пикънс пише "Жак Steinberg пише в" Ню Йорк Таймс, че мудна икономика и растящите цени на колежа са само засили въпроси дали скъпи, престижни колежи никакво значение. Изследователите казват, че възпитаници на най-селективни колежи печелят средно с 40% повече една година от тези, завършили най-малко селективни държавните университети, както е изчислена 10 години след като завършва и е установено, че "участието в елитен частен колеж значително увеличава вероятността да присъстват завършил училище, и по-специално завършил училище по време на големи университетски изследвания . " Но други учени казват, че степента, в която един се възползва от образователни предложения на една институция може да бъде по-важно, в дългосрочен план, от това как видно място и с гордост, че институцията име се изписва на гърба стъкла на автомобили в най-богатите анклави в страната . "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Kinect и haptics съчетават в Университета на Вашингтон, за да се чувствате бъдещето (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/19/kinect-and-haptics-combine-at-the-university-of-washington-to-le/:
Kinect и haptics съчетават в Университета на Вашингтон, за да се чувствате бъдещето (видео)
Разбира се, гледайки в бъдещето е голям и всички, и това е, което чувствам като правим с всички тези прекрасни Kinect хакове ние сме били, обхващащи напоследък. Но какво да кажем за чувството на бъдещето, човек? Това е, което децата в Университета на Вашингтон BioRobotics лаборатория са до, като на 3D изображения, създадени от и комбиниране на Microsoft за игри на периферна, че с 3D Обратна контролер, това, което изглежда да е SensAble Phantom за нас. Какъв е резултатът? Така наречената "Обратна ръкостискане", която изглежда още по-неприятно, отколкото когато Ханк и Дийн направят "Go Team дружество" рутина. Можете да видите и двете вградени след почивката и да реши за себе си.

[Благодаря, Jonas]

Продължавам четене Kinect и haptics съчетават в Университета на Вашингтон, за да се чувствате бъдещето (видео)

Kinect и haptics съчетават в Университета на Вашингтон, за да се чувствате бъдещето (видео) първоначално се появи на Engadget на Чет, 19-ти 12, 2010 15:17:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник fredrikryden (YouTube) | Изпрати | Коментари

Cablegate, играта

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/q1rRRpLEz3U/story01.htm:
Анонимен читател пише "Cablegate: The Game е игра, където играчите могат да четат, етикет и обобщи наскоро публикувания в американското посолство кабели Точки се присъждат за намиране на най-бележки по кабел.." Искам тази игра беше удължен до повече източници на новини по принцип - автоматично сканиране са хубави, но не може (все още) да предприемат всички връзки хората могат.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Samsung nabs Tegra 2 за Галакси раздел 2, Google прави Tegra позоваването клетъчна платформа?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/19/samsung-nabs-tegra-2-for-galaxy-tab-2-google-makes-tegra-the-ho/:
Това звучи като всички на NVIDIA спорове и ухажване накрая изплаща, ако няколко анализатори трябва да се смята, че - както казват на компанията двуядрени Tegra 2 чипсет е претакане победи в таблетка пространство. Виждали сме го привидно се повдигне летвата за смартфон силиций в LG Star и ни дразни в плоча след плоча, но на Citigroup Глен Янг казва, че Samsung е ", поставени значителна поръчка с Nvidia Tegra за 2 чипа през първата половина на 2011 г. насочена за таблетки, така и на смартфони, "и BMO Capital Markets анализатор Ambrish Сривастава очаква следващата Galaxy Tab ще бъде едно от устройствата, които го използват. Ако това ви звучи очевидно, не забравяйте, че Samsung е трябвало да се произвеждат с двуядрен чип на своите собствени . Какво може да причини компаниите да възприемат Tegra 2, ако това е наистина какво става? Всеки ред причини, за да се уверите, но Глен Йънг също казва, че Google е направила Tegra на референтния дизайн на пчелна пита , известен още като Android 3.0, така и Tegra 2, може да звучи като ускорени до победа в зародиш пространство таблетка. Ето надявайки се, че е добър избор за потребителите , прекалено .

Samsung nabs Tegra 2 за Галакси раздел 2, Google прави Tegra позоваването клетъчна платформа? първоначално се появи на Engadget на Чет, 19-ти Декември 2010 14:13:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink FierceWireless , UberGizmo | източник Barron's , "Форбс" | Изпрати | Коментари

Atom на Intel да се предлага в над 35 таблетки следващата година

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rDuFUlkP3po/story01.htm:
nateman1352 пише с малко от TechSpot. "Intel се опитва да се отреже парче от пазара на мобилни услуги в продължение на години, и изглежда, че компанията е най-накрая известен напредък По време на конференция вчера, Intel главен изпълнителен директор Пол Отелини разкри, че компанията Atom Платформата ще кораб на повече от 35 таблетки се започва в началото на следващата година. производител на чипове си партнира с повече от дузина производители, които ще предприеме плочи работи Windows [или] Android, както и собствени MeeGo на Intel, операционна система. " В статията се изброява Toshiba, Dell, Fujitsu, Lenovo, Asus, AT & T, Cisco, и Acer с формиране на Atom-базирани таблетки.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




XMBC 10.0 "Дхарма" вече са достъпни за изтегляне с подобрения в изобилие, добавяне на мениджър и Apple TV подкрепа

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/19/xmbc-10-0-dharma-now-available-to-download-with-improvements-g/:
Може да се наложи подаръци за всеки член от семейството под дърво Коледа, но ние сме готови да Обзалагам се, че не са дали много, че да си надежден Media Center PC. За щастие, с отворен код общност отново е готов представи, готови да бъдат натоварени в момента - на 10.0 на XBMC , пълни с лакомства и играчки. Той е достъпен за Windows, Linux, Mac и дори първоначалната TV Apple, и носи чисто нов добавяне на мениджър, който ви позволява да разширите функционалността и подобряване на външния вид още от потребителския интерфейс. Освен това има и хардуерно ускорение за всяка платформа, включително и специално внимание за неттопи спортни NVIDIA ION 2 или Broadcom Crystal HD чипове, а дори и основи на подкрепа за Windows 7 сензорни екрани, ARM процесори и OpenGL ES 2.0. Каталогът на подобрения е честно, а колебания, така че вместо да ги прочетете тук, можете да следвате нашите източник връзки към пълната промените и изтегляне на страници, докато се опитваме да разпространим развесели Christmahanukwanzaakah.

[Благодаря на всички, който е изпратил това]

XMBC 10.0 "Дхарма" вече са достъпни за изтегляне с подобрения в изобилие, добавяне на мениджър и Apple TV подкрепа първоначално се появи на Engadget на Чет, 19-ти декември 2010 13:08:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник XBMC | Изпрати | Коментари

Сигурността на 2,0 Released

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QoZFzJDukrs/story01.htm:
Грег пише с този откъс от Ars Techica:. "След четири месеца бета програма, Microsoft Security Essentials (MSE) 2.0 е бил освободен Новата версия значително revamps на евристично сканиране двигател, добавя защитната стена на Windows интеграция, както и контрол на мрежовия трафик. Актуализацията безспорно прави MSE, която вече е станала много популярна поради своята тиха, но ефективни начини, дори и по-скоро трябва да има за потребители на Windows. MSE винаги е бил много добър в намирането и премахване на зловреден софтуер, но тя се е позовала главно на Antimalware . определения Подобряването на евристични двигателя го прави още по-добри в откриването заплахи, като в същото време, очакваме броят на неверни положителни резултати да се увеличи малко, както и на нови защитната стена на Windows интеграция е по-малкият подобрение: ви позволява да настроите защитната стена на Microsoft отвътре. MSE. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Великобритания хор пее Моля Retweet ми песен за любовта, вероятно няма представа какво означава (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/19/uk-voice-choir-sings-please-retweet-me-song-for-charity-probabl/:
Така че тук е сделката: Великобритания менингит Trust иска да помогне за повишаване на информираността за заболяването е посветена на бори и има 30-силни мъжки хор гласове, с които разполага да го направя с. Как се достигне до максимално широка аудитория? Ако вашите идеи включват namedropping всички по-големи социални медии сайт, създаден през последните десет години, едно кимване на iPhone в сравнение с Android дихотомия, и използването на Yahoo като лош игра на думи, а след това трябва да сте човекът, отговорен за пускането заедно на видео, след като почивка. Поздравления, това е страхотно. В зад кулисите, кадри с тези стари crooners не е много страшно било.

Продължавам четене Великобритания хор пее Моля Retweet Me песен за любовта, вероятно няма представа какво означава (видео)

Великобритания хор пее Моля Retweet ми песен за любовта, вероятно няма представа какво означава (видео) първоначално се появи на Engadget на Чет, 19-ти Декември, 2010 12:02:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink copyranter | източник В менингит Trust (Facebook) | Изпрати | Коментари

Свободните радикали не могат да бъдат повод на стареене

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pqD93l3Pflo/story01.htm:
Анонимен читател пише "Изследователи от университета" Макгил "в Монреал са открили нови силни доказателства, че това диво-Прием на митохондриална свободните радикали теория на застаряването на населението (MFRTA) не е наред. MFRTA предполага, че свободните радикали причина окислително увреждане, което от своя страна води до процеса на стареене . Този нов доказателства показват, че високите нива на оксидативния видове реактивни са по-скоро биологичен сигнал, използвани за борба срещу стареене след това на самия процес. Това е против вземането на големи ползи за здравето от потребители на храни и по-специално добавки, които съдържат антиоксиданти. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Nexus S вижда Великобритания SIM-свободни цени нарязан на £ 430, не Best Buy е Коледа доставки, така гарантирани

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/19/nexus-s-sees-uk-sim-free-price-chopped-to-430-best-buys-chris/:
Цената Великобритания за Nexus S просто стана и един куп (близо 22%) по-атрактивен, благодарение на Carphone Warehouse съкращаване на SIM-безплатна опция за закупуване на сладки £ 429.99 ($ 668). Договор-приготвиха цени също стартира барабанни, като Nexus S вече може да е безплатно на две години договора на стойност £ 30 ($ 47) на месец. Добри новини всички наоколо, след това, но имайте предвид, че апарат, вече е включена в списъка на гърба цел, тъй като са " на склад "по-рано през седмицата. Като говорим за закъснения, ние сме също така като изслуша Best Buy е гарантирана доставка Коледа - нещо, което гордо означени на връзката е онлайн страница - може много добре пропуснете Дядо Коледа прозорец доставка. Няколко от нашите читатели са получили писма от търговците на дребно ги съветва, че техните Пищен пакети ще бъдат изпратени "в рамките на следващите 1-2 седмици", но не може да се стигне с 24 декември. Така че, весели празници и късмет!

[Благодаря, Тейлър и Род]

Продължавам четене Nexus S вижда Великобритания SIM-свободни цени нарязан на £ 430, купете Коледа доставки не най-добрите, така гарантирани

Nexus S вижда Великобритания SIM-свободни цени нарязан на £ 430, купете Коледа доставки не най-добрите, така гарантирани първоначално се появи на Engadget на Чет, 19-ти Декември, 2010 10:57:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Android на Общността | източник Carphone Warehouse | Изпрати | Коментари