неделя, 19 декември 2010 г.

Multitouch Twitter стената, за да очарова зрителите, Engadget работещите в "CES

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/18/multitouch-twitter-wall-to-fascinate-onlookers-engadget-staffer/:
CES не за пръв път -голям от живота показване инсталации по-голям , но тъй като цялата тази "социална мрежа", което продължава да цъфти, всичко личи, че следващата година megawall ще се интегрира с никой друг освен Twitter. Проектиран от собствените мултитъч на Финландия, на Multitouch Twitter стена ще се състои от "най-малко" шест мултитъч Cell 46 показва, всяка от които проверки на 46-инча. Цялото жилище ще предложи зрители на шоуто на възможността за отваряне Tweets, като ги движите и да им даде прекрасна възможност да изпуснат парата докато умовете им blitzed от отвесни количеството на новини, свързани с "етикет CES. Ние със сигурност ще го давам да погледне нещо веднъж, когато се докосваме в голямата югозападно следващия месец, но до тогава, можете да получите вкус от смесването играе по-долу.

[Благодаря ти, Андре]

Продължавам четене Multitouch Twitter стената, за да очарова зрителите, Engadget работещите в "CES

Multitouch Twitter стената, за да очарова зрителите, Engadget работещите в "CES първоначално се появи на Engadget на Съб, 18-ти декември, 2010 23:59:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Технополис Online | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар