неделя, 19 декември 2010 г.

Chevy изгражда антена в тялото на 2011 конвертируеми Camaro, включва безплатни брони за всички (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/19/chevy-builds-antenna-into-body-of-2011-camaro-convertible-inclu/:
Chevy изгражда антена в тялото на 2011 конвертируеми Camaro, включва безплатни брони за всички
Ние знаем всичко за големи проблеми , които могат да сполетят едно дружество, когато то се опитва да интегрира антените в тялото на своя продукт, така че не може да устои, обхващащи Chevrolet е "поредният опит да направят същото - но по-голям мащаб. Ранните версии на отпаднали топ 2011 Camaro се оказаха пускане в действие и за с доста грозен придатък обесване на разстояние от задната част, една голяма антена, че е малко прекалено ретро действително да отида с опашки на машината отживелица стил. На повечето коли днес на антената е интегрирана в задното стъкло, но имайки предвид естеството на изчезване покрива този автомобил е, че не е възможно тук. За помощ GM се обърна към две посветени на антена инженери, Дон Хибард и Грег Kittinger, които успяха да намерят начин да погребат грозен нещо вътре в изискан спойлер кацнала на задния капак. Проблем решен - добре, с изключение на XM и OnStar се изисква отделен перка акула, която може за съжаление все още да се види окачен на багажника. Може би през 2012 г. моделът ще бъде съвсем прясна и чиста.

Продължавам четене Chevy изгражда антена в тялото на 2011 конвертируеми Camaro, включва безплатни брони за всички (видео)

Chevy изгражда антена в тялото на 2011 конвертируеми Camaro, включва безплатни брони за всички (видео) първоначално се появи на Engadget на Чет, 19-ти декември 2010 03:03:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар