неделя, 19 декември 2010 г.

Nexus S вижда Великобритания SIM-свободни цени нарязан на £ 430, не Best Buy е Коледа доставки, така гарантирани

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/19/nexus-s-sees-uk-sim-free-price-chopped-to-430-best-buys-chris/:
Цената Великобритания за Nexus S просто стана и един куп (близо 22%) по-атрактивен, благодарение на Carphone Warehouse съкращаване на SIM-безплатна опция за закупуване на сладки £ 429.99 ($ 668). Договор-приготвиха цени също стартира барабанни, като Nexus S вече може да е безплатно на две години договора на стойност £ 30 ($ 47) на месец. Добри новини всички наоколо, след това, но имайте предвид, че апарат, вече е включена в списъка на гърба цел, тъй като са " на склад "по-рано през седмицата. Като говорим за закъснения, ние сме също така като изслуша Best Buy е гарантирана доставка Коледа - нещо, което гордо означени на връзката е онлайн страница - може много добре пропуснете Дядо Коледа прозорец доставка. Няколко от нашите читатели са получили писма от търговците на дребно ги съветва, че техните Пищен пакети ще бъдат изпратени "в рамките на следващите 1-2 седмици", но не може да се стигне с 24 декември. Така че, весели празници и късмет!

[Благодаря, Тейлър и Род]

Продължавам четене Nexus S вижда Великобритания SIM-свободни цени нарязан на £ 430, купете Коледа доставки не най-добрите, така гарантирани

Nexus S вижда Великобритания SIM-свободни цени нарязан на £ 430, купете Коледа доставки не най-добрите, така гарантирани първоначално се появи на Engadget на Чет, 19-ти Декември, 2010 10:57:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Android на Общността | източник Carphone Warehouse | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар