вторник, 23 ноември 2010 г.

Rootkit В мрежова карта Доказвам

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3V2wsTTLOhI/story01.htm:
KindMind отбелязва покритие в регистъра на изследовател, който е разработил фърмуер базирани корен, който се намира в мрежовата карта. Това е блог на разработчика. "Гийом Delugré, обратен френски инженер в охранителната фирма Sogeti ЕСИК, успя да разработи доказателство-на-концепцията код след изучаване на фърмуера от Broadcom Ethernet карти NetExtreme PCI Ethernet ... С помощта на знанията, придобити от този процес, Delugré е в състояние да разработването на специални код фърмуер и флаш устройството, така че си доказателство, с код по-концепцията се кандидатира на процесора на мрежовата карта. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Nintendo завръщането си в CES след 16-годишно отсъствие

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/23/nintendo-returning-to-ces-after-a-16-year-absence/:
Ако има един случай, че имунната система да бъде overhyped, това е годишен Експо януари на потребителска електроника всичко, известна на вас и нас като CES . Единственото Даунър към настоящия онази изпитването на умора, е, че съм се чувствал, че е бил липсва малко по игрите пред последно време, поради което ние сме толкова замаян да чуе новината, че Nintendo ще бъдат повторно присъединяване към редиците на изложители през в Лас Вегас след няколко седмици. CES 2011 г. ще бъде първият път от 16 години, че конзолата лидер в продажбите е благоволил да смола до щанд на технологии показват Америка най-големият, с нашите подозрение е, че събитието ще се използва като възможност да напомни на света за предстоящата 3DS ръка . Или да се откажа, че Wii HD бомба ние всички сме били чака. Да, точно така!

Продължавам четене Nintendo завръщането си в CES след 16-годишно отсъствие

Nintendo завръщането си в CES след 16-годишно отсъствие първоначално се появи на Engadget на Вто, 23-ти ноември 2010 14:56:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Dell Inspiron Duo таблетка / нетбук сега се във предварителна заявка, пристига 15 12

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/23/dell-inspiron-duo-tablet-netbook-now-up-for-pre-order/:
Виждали сме това, толкова много от красивите и луд Dell Inspiron Duo таблетка / хибриден нетбук, че ние трябва да призная, ние би просто трябва един от нашите собствени. Ако сте като нас, то днес е вашият щастлив ден, защото това диви и луди лаптоп вече е достъпен за предварителна заявка. В 10-инчов разполага с двуядрен Atom N550 процесор, Windows 7 Home Premium операционна система, както и някои сериозно отношение. В Inspiron Duo е с начална цена от $ 549, и ще можете да правите предварителна заявка е тази минута при Dell. Хит се на източник, ако ти пука да, и очакваме вашата цел да се достигне около 15-ти декември. Пълен съобщение за пресата е по-долу.

Продължи четене Dell Inspiron Duo таблетка / нетбук сега се във предварителна заявка, пристига 15 12

Dell Inspiron Duo таблетка / нетбук сега се във предварителна заявка, пристига 15 12 първоначално се появи на Engadget на Вто, 23-ти ноември 2010 г. 14:31:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Долчинка | Изпрати | Коментари

Кувейт забрани DSLR фотоапарати използват за Не-журналистите

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AihzNayxw4Y/story01.htm:
DaveNJ1987 пише "Кувейт е забранено използването на цифрови огледално-рефлексни (DSLR) фотоапарати на обществени места за всеки, който не е журналист. Забраната, която бе приета с единодушно съгласие от страна на Министерството на социалните работи, Министерство на информацията и Министерството на финансите, не позволява на обществеността да използва DSLR устройства по улиците на Близкия изток-членка. Туристите трябва да бъдат засегнати от новите закони и трябва да бъде наясно с това преди да отпътува за Кувейт. малките цифрови фотоапарати и мобилни телефони с камера са освободени от забрана. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Acer Android на таблетки практически!

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/23/acers-android-tablets-hands-on/:
Ние искаме ние е по-добра новина за нашите ръце "за успех тук, в Acer в световен мащаб пресконференция , а защото всички на андроид таблетки на компанията ще работят с клетъчна / 3.0 или Google за "таблетка OS" повечето единици просто не функционират. В 10.1-инчов, двуядрен Tegra задвижвани версия е единственото звено, което би захранването, и въпреки че се получи, за да я пожар чрез някои видео HD, по-голямата си част тя е твърде бавна и ясно да се държи като предварително производствена единица. Що се отнася до хардуера отива, дисплеят е ярък и изненадващо е приличен ъгъл на гледане. Acer е бил известен за използване на ужасни LCD, така че това е доста добър промяна! О, и тъй като вече знаеше, тя има две камери.

Ние в крайна сметка убеден, един много хубав Acer представител на ръка, за да изведат 4.8-и 7-инчови устройства за хардуерна демо - и двете от тях са също много рано единици, но те не изглеждат добре отдалеч с лъскави черни екрани и четка метал гръб. В phonlet е 4.8-инча, 1024 х 480 резолюция на екрана (има съотношение 21:09!) Го прави много по-широки от резки , и припомни, нас много от LG GW900 (може да се почива в мир ). Казахме ви, не сме имали много по пътя на импресиите, но удари на галерията по-долу за някои по-практически снимки и на почивка за един кратък видеоклип, на 10-инчов в действие. Април не може да дойде достатъчно бързо, тя не може?

Acer Android на таблетки практически! първоначално се появи на Engadget на Вто, 23-ти Ноември, 2010 14:12:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Crooks рана Music играчи, за УВД Скимери

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/idzi-OJH6gU/story01.htm:
NiMH Цу DOH изпраща в доклад, че престъпниците все повече се cannibalizing части от преносими аудио плейъри и евтини камери шпионин за направата на изключително потаен и ефективно банкомат скимери. Това са устройства, предназначени да се прилагат към банкомати на сифон карта + PIN данни. "Европейският ATM Security Team (EAST) установи, че нов вид аналог обиране устройство - използване на аудио технологиите - са докладвали за пет страни, две от които" усвояват основните УВД "(определени като разполагащи с повече от 40 000 банкомати) ... Основният метод за извършването на тези атаки се споменава в издание 1992 г. на хакер е-списание Phrack (изданието, което обяснява аудио-базирани скимери е Phrack 37). "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Acer стартира Alive цифровата платформа съдържанието и магазин апартамент, с планове за предварително натоварване е върху бъдещето машини

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/23/acer-launches-alive-digital-content-platform-and-app-store-plan/:
Acer е Global пресконференция днес фокусирани главно върху нейните съдържание на системата за разпределяне Clear.fi и уби на нов хардуер въвеждане , но има една хапка на софтуер новината, че изглежда твърде значително да се игнорира. Тук малко, Acer ще започнат преди качването му на ултрамодерен Alive цифровата платформа съдържанието на своите машини. Трудно е да се каже дали това включва таблетки и смартфони, но на екраните, което виждаме днес, ни кара да вярваме, че това е десктоп-само афера за сега. Acer е свирил това се като "повече от един апартамент, магазин", но няма съмнение, че един апартамент магазин се намира в сърцето. А рог на изобилието от партньори (Intel, Zinio, Adobe и т.н.) ще се предоставят съдържание, както и наскоро избута материал може лесно да бъде разгледано по собствена концепция Twitter или на Acer Channel. Пет основни раздела ще бъдат представени: Слушай, Гледайте, прочетете, играят и приложения. Двете безплатни и платени съдържание ще бъдат подкрепени, като потребителите в Обединеното кралство и Италия все първоначалния достъп следващия месец. Мама е думата за това колко дълго ще отнеме да се разпространява на други места, а има и не се споменава изобщо за един SDK за програмисти. Нещо не ни казва това ще свърши, тъй като повече от колекция от приложения от различни магазини, апартаменти, отколкото нещо друго, но поне ще знам със сигурност, само за няколко седмици.

Продължавам четене Acer стартира Alive цифровата платформа съдържанието и магазин апартамент, с планове за предварително го заредите на бъдещите машини

Acer стартира Alive цифровата платформа съдържанието и магазин апартамент, с планове за предварително натоварване е върху бъдещето машини първоначално се появи на Engadget на Вто, 23-ти Ноември 2010 година 13:53:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

SpaceX получава Първа частна Лиценз FAA космическа навлизането

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1k3IhX1qfuU/story01.htm:
coondoggie изпраща в мрежата историята свят, който започва с "изследване на космоса технологии (Space X) получи за първи път Федералната авиационна администрация на лиценз позволява навлизането в атмосферата на Земята на частно разработен космически кораб. Лицензът е било необходимо, тъй като Space X Дракон пространство капсула е насрочено да започне на върха Falcon 9 ракета космоса Х 7 декември и се върне на земята. стартирането на ракетата вече е бил одобрен от FAA. Федералната авиационна администрация на Office Търговска площ Транспорт отбележи, че тя е лицензирана над 200 успешни изстрелвания. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Acer Iconia първия практически!

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/23/acer-iconia-first-hands-on/:
Acer е с двойна екран лаптоп е удебелен, със сигурност, но си LCD панели са също така силно лъскава. Ако имаш светлина в близост до над вас, там ще е отблясъци - ние го видях на сцената, и ние просто го видях сега в лицето. Това каза, на екрана е ясна и на допир функционалност е доста умен. Клавиатурата, от друга ръце, е доста трудно да се използва - дори и представител призна има кривата на обучение. Можете да поставите пръстите, без да удря нещо, разбира се. Успяхме да отидете на Engadget, но са необходими няколко опита. Вижте снимките по-долу!

Acer Iconia първия практически! първоначално се появи на Engadget на Вто, 23-ти Ноември 2010 12:47:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари