вторник, 23 ноември 2010 г.

O-Bow repurposes мишка сензор за изкуствено лък за проследяване

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/22/o-bow-repurposes-a-mouse-sensor-for-artificial-bow-tracking/:
Тук, в Engadget HQ ние сме много сериозно за дефиниране на шума и действието на носа, когато става дума за нашите синтезирани струнни инструменти , както и О-Bow изглежда, че може да е евтино решение бяхме мечтаете. (Не, Smule Magic цигулка не се брои, това е дяволът "инструмент" и тя се намира). Hacker / музикант Дилън Menzies разработи метод, с използване на оптичен сензор от мишка за проследяване на нещо с зърнеста повърхност, като дървена пръчка, и да го използвате, за да направи едно-единствено синтезатор проба "пеят" като истински поклони инструмент. За съжаление, че един образец звучи доста страшно в момента, но Дилън работи по по-сложен метод за моделиране на инструмента. До тогава, ние просто ще трябва да прибегне до дава Smule мръсни погледи и каша наоколо с нашите джойстика Korg. Има и видео след почивката, но не казват, че не ви предупреди за тази извадка.

Продължавам четене O-Bow repurposes мишка сензор за изкуствено лък за проследяване

O-Bow repurposes мишка сензор за изкуствено лък проследяване на първоначално се появи на Engadget на Пон, 22-ри ноември, 2010 22:51:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник O-Bow | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар