вторник, 23 ноември 2010 г.

Dish Network отдалечен достъп ап дума за Android, казва потребителите имат powerrr! "

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/23/dish-network-remote-access-app-comes-to-android-tells-users-th/:
Миялна мрежа направи още една стъпка към амбициозните си TV Навсякъде планове - да не се бърка с Comcast и Time Warner, TV Навсякъде партньорство - чрез отпускане на Android версия на своя Dish дистанционно ап достъп в края на миналата седмица. Това добре допълва апартамент на доставчика на мобилни предложения, които вече са на разположение на iPhone, IPAD и някои телефони BlackBerry. Уловът е, че за да се възползват от апартамент, с Android на потребителите трябва да притежават Sling-съвместим Dish устройство като ViP 722 / 722k HD DVR-или наскоро публикувания Sling адаптер . С необходимия хардуер обаче, ап превръща смартфони в най-добрия приятел за контрол изрод е, работи като дистанционно управление, мениджър DVR и Sling задвижвани знаменца медиите, за да видите запис или живеят програма посредством Wi-Fi или 3G. Това е един доста готин функции, като се има предвид струва прекрасен ниска цена на свободни, и със сигурност това е по-силен от мобилни предложения от Comcast , Time Warner , или DirecTV . С други думи, когато става дума за извличане на максимума от вашия платили телевизионни услуги, докато сте в движение, се оказва победен компания спътник със сигурност може да се раздавам безразборно.

Продължавам четене Dish Network отдалечен достъп ап дума за Android, казва потребителите имат powerrr! "

Dish Network отдалечен достъп ап дума за Android, казва потребителите имат powerrr! " първоначално се появи на Engadget на Вто, 23-ти ноември, 2010 09:31:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Android на Общността | източник Миялна мрежа | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар