вторник, 23 ноември 2010 г.

Нови картофи показва TuneLink Auto Bluetooth-да-FM трансмитер за iPhone, лаптоп лампа и IPAD

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/23/new-potato-reveals-tunelink-auto-bluetooth-to-fm-transmitter-for/:
Ние никога не сме били на доброволеца мажоретките за FM трансмитери, а в нашия опит, те са направо безполезни в градове или други области, които действително са голяма част от радиостанциите наблизо. Но ние ще го предава на технологии Ню картофи - това може да е slickest изпълнението си. Новите обяви TuneLink Auto изглежда като типичен зарядно цигара адаптер на пръв поглед, но в рамките, има технология, която приема аудио през Bluetooth и след това го изпраща през FM. Това не позволява на потребителите да се налага да свържете устройството на каквото и да си IPAD, лаптоп лампа или iPhone, но на вградения USB порт е действително състояние на зареждане и трите да изберете. Има дори и 3.5 мм жак изход за насочване на мелодии за 3,5 мм вход на автомобилната система, както и (необходимо), придружаващ ап iDevice трябва да удари банките се съхранява най-скоро за абсолютно нищо. Самият хардуер вече се предлага от Нова картофи за $ 99.99, и това ще удари "изберете дребно места" от две седмици, или така за една и съща сума.

Продължавам четене Нов картофи показва TuneLink Auto Bluetooth-да-FM трансмитер за iPhone, лаптоп лампа и IPAD

Нови картофи показва TuneLink Auto Bluetooth-да-FM трансмитер за iPhone, лаптоп лампа и IPAD първоначално се появи на Engadget на Вто, 23-ти ноември 2010 година 09:00:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Нови технологии картофи | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар