вторник, 23 ноември 2010 г.

Dell САЩ в момента предлага резки отключена с Froyo, в черешово червено

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/23/dell-us-now-offering-streak-unlocked-with-froyo-in-cherry-red/:
Ние знаехме добре и добре, че Android 2.2 е подъл се и самия процес на активно на Dell е отключен резки единици, но сега изглежда, че изоставането на по-старите единици е приключено. Този факт накара пътя за нов състав в продължение на сайта на Dell в САЩ, с 16 GB Carbon Black отключена резки става за $ 579,99 с Froyo от фабриката, а 32GB модел е в списъка на $ 678.99. Любопитно е, че 16 GB модел е $ 30 повече от това, което отключва Android 1.6 модел отиде за още през август. Също така, ние сме оставяли да се предположи, че дори и "отключва" модели ще продължава да бъде SIM-заключен към AT & T , че Dell се играе до факта, че отключва Черти може да се използва като мобилен гореща точка в продължение на осем WiFi-съвместими устройства, без да ponying се допълнително, за да Ma Bell. В сходни новини, дългоочакваното черешово червено Streak също е в продажба в САЩ от А, но ще трябва да обърне на втора страница определяне на източника на връзката, за да намерите 32GB отключена и варианти. Успех търсите в опции, шампион.

[Благодаря, JAR Binks Jar]

Dell САЩ в момента предлага резки отключена с Froyo, в черешово червено първоначално се появи на Engadget на Вто, 23-ти ноември 2010 10:01:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Долчинка | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар