петък, 3 юни 2011 г.

Асус Брод Форум 10,10 На три Еее ПЦ-нетбоокс

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kqPm0Oce0DM/Asus-To-Ship-Ubuntu-1010-On-Three-Eee-PC-Netbooks:
Анонимни читалац пише "Компанија Асус је најавио да ће Еее ПЦ три брода са Убунту Линук-2011 Три модела - 1001ПКСД, 1011ПКС и 1015ПКС -. Су одмах доступни, иако нема изгледа да их продавци акција још увек канонске Ексец имала је ово да кажем. о новом нетбоок рачунара. "Постоји неколико фактора који чине Убунту-атрактиван предлог за Асус и својим корисницима Убунту наставља да поставља стандард за Слик дизајн, једноставност употребе и безбедности, то је светски трећи најпопуларнији оперативни систем, и [да] има највећи број корисника у Линук-Ми [Цаноницал] су били загледани у јавно доступне податке о оперативним системима приступ Википедији прошле недеље и пронашао сајт служи више страница у Убунту ПЦ него иПадова -. има много корисника тамо. " То можда неће бити исти као и Асус лансира три водећа нетбоок све покренуте Убунту уместо оперативног система Виндовс, али је дефинитивно почетак АСУС каже да постоји више Убунту-нетбоок ће доћи касније ове године, такође -.. Надам се да ће покренути Убунту 11,04 "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Сирија Капи Искључено Интернет као гибања шиљака

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Aq8OW_hDMZ0/Syria-Drops-Off-the-Internet-As-Turmoil-Spikes:
ЦВмике пише "У оно што изгледа да је последња понуда од стране владе да гас приступ вијести и информација усред растуће грађанским немирима, Сиријска влада петак затворе све Интернет услуге. Интернету праћење фирма Ренесис известио да ће од око 7 ам ЕДТ данас, у непосредној близини до две трећине свих сиријских мреже су изненада недостижно из глобалне интернет за само 30 минута, путеви до 40 од 59 сиријских мреже су повучени из глобалне рутинг табелу. Ренеис "технолошки директор Џејмс Цовие изјавио је у блогу. затварање утицала на све 3Г мобилних СириаТел подацима мреже као и неколико провајдера у земљи, као што је Сава, ИНЕТ и Руннет Такође, доле су. Дамаск градске власти страницу и обичаја веб сајт. само мреже које изгледају као да нешто доступна су неколико владе у власништву мреже као што је једна припада сиријске нафте Министарство, Цовие назначено. 'Ми не знамо још увек како испада био координиран, или шта одређене регионе или градове може да утиче на више од других, "Цовие написао. "Ако се Египат и Либија су сваки за употребу, могло би се закључити да су догађаји на улици у Сирији достизање критичне тачке."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


БлацкБерри Бакља 2 утакмице! (Видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/03/blackberry-torch-2-preview/:
Већ смо видели БлацкБерри ® Бакља 2 у сликама љубазношћу господина Блуррицам, али мало Бирдие од Негри Електроника је био љубазан да пошаље више од бета уређај за нас да се према сопственим стакла за малу фотографију пуцати. Иако је практично идентичан образац фактор на оригинални, Бакља 2 испупцења спецификације у скоро сваком одељењу са камере на РАМ-у. Ох, и то ради следеће генерације оперативног система вБ 7 - што је стварно оперативни систем 6,1, и још увек недостаје КНКС ДНК. Прочитајте о прошлости пауза за пун приказ овог тек-да-се-најавио клизни, а неке славне ХД видео записа, ако беаутиоус снимци нису довољни да подстаћи ваш ББМ-гладна апетите.

Наставити читање БлацкБерри Бакља 2 утакмице! (Видео)

БлацкБерри Бакља 2 утакмице! (Видео) првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 03 Апр 2011 15:00:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Мамац рој има потенцијал да заштити нападу авиона са стотинама трутова

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/03/swarming-drones-coming-to-a-combat-sortie-near-you/:
МАЛДс (ракета ваздух покренуо мамаца), за оне који нису на вашој варгадгетс су крст између крстарећих ракета и из ваздуха беспилотним летилицама - хибрид користе за заштиту од напада авиона збуњују или одвлаче пажњу непријатеља за време борбе. Разним гранама америчке војске су их користи годинама, али сада једна компанија је схватио начин да се ослободи стотине их, стварајући прави трут рој. Одбрана извођач радова Раитхеон је развио систем који омогућава да се МАЛДс избачен из карго авиона, слање кластере осам пројектила у ваздух, након чега су покренути стандардне крила примену и редослед паљења мотора Жични. И, према, компанија је Имајући у виду стављања сензора и бојеве главе унутра будућности МАЛДс, чиме би ова ројева више интелигентан и, знате, експлозивне. ПР након паузе.

Наставити читање мамац рој има потенцијал да заштити нападу авиона са стотинама трутова

Мамац рој има потенцијал да заштити нападу авиона са стотинама трутова првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 03 Апр 2011 15:17:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Гизмодо , Виред | | Емаил тхис | Цомментс

Шпаније до уведе ред у датотеци Схарерс

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nQzTZseA3WY/Spain-To-Clamp-Down-On-File-Sharers:
пбахра пише "Предлог закона који би омогућио Шпаније власти да затворе илегалне Веб локације са ограниченим судског надзора је изазвало гнев међу интернет земљи корисници закон, познат као Бил Синде је (након тренутни министар културе Ангелес Гонзалез-Синде) је дизајниран да се затвори. изговор да су за дељење сајтовима као што су Роја дирецта експлоатисана Ако одете на сајт. Данас ћете наћи сржни упозорење против интернет пиратерије, захваљујући власти САД САД врше велики притисак на Шпанију због онога што види као Мадрида. неуспех да се ухвати у коштац пиратерије интернет банер са печатима од америчког министарства правде, као и друга два бирократија. обавештава кориснике Интернета да је шпански назив домена, некадашњи центар илегалног садржаја спорта, је заплењена у складу са америчким законом о ауторским правима. Али, ако урадите претрагу, потребно је веома мало да схвате да Роја дирецта је жива и здрава. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Анонимни лопте 10.000 Иранска влада порука е-поште

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0zkF0k6Psis/Anonymous-Steals-10000-Iranian-Government-Emails:
Неколико читаоци су послали реч која анонимних је упао сервере који припадају иранског Министарства иностраних послова, Макинг офф са преко 10.000 е-порука. "Министарство сајт је и даље доле од писања овог текста, а сервери су под број анонимних контролом ... е-маил Архива садржи сагласности и одбијања за разне виза и пасоша, између осталог, захтева и преписку.." То је близу годишњице избора корисника Морали смо да урадимо нешто. ", рекао је један од иранских припадника анонимних од # ОпИран Он је рекао да они доле да иранске сервере влада на редовној основи за рад дана, али да је очигледно преузимање потребне информације другачији приступ потписа групе ДДОС. напад. Он је такође означен као још-ненајављени напад. 'За годишњице избора, ми смо комплетан ДДоС напад дана' планирано, рекао је он.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гоогле Датотеке Прво Соларна патенте, гради Р & Д тим

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4RU8a5snul0/Google-Files-First-Solar-Patent-Builds-RampD-Team:
бизвритер пише "Гоогле је прешао изнад улагање и коришћење соларне енергије и почело је о озбиљним & Р рад у области Њен први патента у соларне енергије технологије само је јавност, а. компанија је особље нови Р & Д Група" да развије електричну енергију из обновљивих извора енергије на угаљ кошта мање од 'на' скале корисности. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Мицрософт продаје 55 милиона Ксбок 360 конзола, тврди да је конзола историју

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/03/microsoft-sells-55-million-xbox-360-consoles-claims-thats-cons/:
Ако радите за Сони можда ћете желети да одете ТВ-сат сада - постоји нешто Откриће о нојеви и песка. У међувремену, Мицрософт је само да нас обавестите да је продала 55 милиона глобално Ксбокс 360, што је врло вероватно довољно да задржи предност у односу пс3. Штавише, 360 продаје у САД и даље убрзавају шест година у свој животни циклус, углавном захваљујући исправке као Кинецт - и Мицрософт хвали да "ниједан други конзолу у историји може да ту тврдњу." Абракадабра. Сада, ми нисмо ти који су отме оловку из руке победника, али запамтите: ова тврдња се заснива на УС статистика, док пс3 је генерално боље у другим регионима. Шта више, ни Уии ни пс3 још достигла свој шести рођендан, тако да прича није завршена. Ипак, графикон после паузе чини Мицрософт перформансе изгледају проклето импресиван. Зашто је то да кад си доле , живот само наставља да шутира?

Наставити читање Мицрософт продаје 55 милиона Ксбок 360 конзола, тврди да је конзола историју

Мицрософт продаје 55 милиона Ксбок 360 конзола, тврди да је конзола историју првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 03 Апр 2011 13:17:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Главни Азра | Емаил ову | Коментари

Крађа идентитета је Преовлађујуће пореској управи?

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Z1RYEAHHXzk/Is-Identity-Theft-Overwhelming-the-IRS:
цоондоггие пише "број пореских инцидената у вези крађе идентитета је експлозије, и нигде је очигледно да је више него у Интернал Ревенуе Сервице, који је видео извештаје порасти са 51.702 у 2008 до 248.357 у 2010 Иако је програме за борбу против. крађе идентитета питање, такође је хамструнг у многим другим областима, наводи се у извештају се ове недеље (ПДФ) из Владе Одговорност Канцеларије На пример, ГАО каже ИРС-способност за решавање питања крађе идентитета је ограничена закона о приватности које. ограничење ИРС 'способност да деле информације крађе идентитета са другим агенцијама. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Користите Интернет Екплорер-маске испод 55%

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DrlfUwRYl-U/Internet-Explorer-Use-Slips-Below-55:
Рфц1394 пише овај одломак из ИнфоВорлд извештај: "Интернет Екплорер удео на тржишту наставља да пада као камен Нет Апплицатионс објавила је бројеве за мај и Интернет Екплорер укупан удео опао још једном, од 55.11 одсто у априлу на 54.27 одсто у мају. пад од 0,84 основу тачке у једном месецу контраст да је са Гоогле Цхроме, који је порастао са 11,94 одсто у априлу на 12,52 одсто у мају, што је повећање од 0,58 основу тачке. У последњих годину дана, ИЕ удео претраживача употреба је пала од 60.32. одсто до 54.27 одсто Колико дуго пре него што односно коришћење падне испод 50%. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


МИ6 Суапс прављења бомбе информације са Цупцаке рецепт на Ал-Каиде Сајт

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7qvh5pLkUEI/MI6-Swaps-Bomb-Making-Info-With-Cupcake-Recipe-On-al-Qaeda-Website:
Британска обавештајна агенција је представила свој најновији оружје у рату против терора, Цупцаке Рецепти издању Еллен ДеГенерес Схов. МИ6 упао на мрежи Ал-Куеда магазин замене упутства о томе како да "Направите бомбу у кухињи мама" са веб странице рецепата за "Најбољи Цупцакес у Америци" из шоу Елен из члана. "То су рецепт за Мојито Цупцаке - 'од белог рума колача и умотан у ваниле буттерцреам' и Роцки Роад Цупцаке -' Упозорење: Сугар Русх напред! Насупрот томе, оригинални часопис садржану рецепт показује како да направите смртоносна цев бомба коришћења шећера, меч главе и минијатурни сијалице, везан за тајмер. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.