петък, 3 юни 2011 г.

ХТЦ најављује ОпенСенсе СДК и ХТЦдев, нуди рај унутар свог зидом врт

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/03/htc-announces-opensense-sdk-and-htcdev-offers-paradise-inside-i/:
Петер Цхоу је дељење ХТЦ краси у Уплинк 2011 са најавом ОпенСенсе СДК, где се компанија нада да се запосле програмере спремне да креирају апликације специјално за 3,0 Сенсе . Уз помоћ ХТЦдев заједнице, софтвер дизајнери ће добити алате за креирање бешавне искуство између њихових апликација и ХТЦ корисничко окружење (истовремено приказивање своје апликације некомпатибилне са не-ХТЦ телефона). Испод коже, програмери ће бити обезбеђен приступ власничким АПИ који подржавају 3Д екрани и __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ оловке - што би могло да прилично седници играње. Тренутно нема пуштање датум за СДК, али компанија је већ узимање имена за лето лансирање. Дакле, ако сте задовољни помажу ХТЦ изгради та баријера око Андроид "отворен" мантру, замислимо има неке прилично клизав апликације које чекају да буду дао живот. Скочи паузе за пратеће ПР-ом.

[Хвала, Џони и Ерик]

Наставити читање ХТЦ најављује ОпенСенсе СДК и ХТЦдев, нуди рај унутар свог зидом врт

ХТЦ најављује ОпенСенсе СДК и ХТЦдев, нуди рај унутар свог ограђену башту првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 03 Апр 2011 01:58:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ХТЦдев | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар