петък, 3 юни 2011 г.

Мицрософт продаје 55 милиона Ксбок 360 конзола, тврди да је конзола историју

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/03/microsoft-sells-55-million-xbox-360-consoles-claims-thats-cons/:
Ако радите за Сони можда ћете желети да одете ТВ-сат сада - постоји нешто Откриће о нојеви и песка. У међувремену, Мицрософт је само да нас обавестите да је продала 55 милиона глобално Ксбокс 360, што је врло вероватно довољно да задржи предност у односу пс3. Штавише, 360 продаје у САД и даље убрзавају шест година у свој животни циклус, углавном захваљујући исправке као Кинецт - и Мицрософт хвали да "ниједан други конзолу у историји може да ту тврдњу." Абракадабра. Сада, ми нисмо ти који су отме оловку из руке победника, али запамтите: ова тврдња се заснива на УС статистика, док пс3 је генерално боље у другим регионима. Шта више, ни Уии ни пс3 још достигла свој шести рођендан, тако да прича није завршена. Ипак, графикон после паузе чини Мицрософт перформансе изгледају проклето импресиван. Зашто је то да кад си доле , живот само наставља да шутира?

Наставити читање Мицрософт продаје 55 милиона Ксбок 360 конзола, тврди да је конзола историју

Мицрософт продаје 55 милиона Ксбок 360 конзола, тврди да је конзола историју првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 03 Апр 2011 13:17:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Главни Азра | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар