петък, 3 юни 2011 г.

Истраживачи Хацк Кинецт за наочаре без 3Д телеконференције (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/02/researchers-hack-kinect-for-glasses-free-3d-teleconferencing-vi/:

Од зоре Кинецт хакерисање, видели смо напрегнут заједно камерама (или ротира) за креирање 3Д, видео игре попут окружења, а други су га направљене за хеадтрацкинг . Други, ипак, су га користили за телеконференције (додуше, раван, дводимензионални сорта). Сада, тим истраживача су отишле и бацили га сви заједно да остваре 3Д цхат видео, и ако ми не кажу, резултат је већи од збира својих делова. Група, са седиштем ван УНЦ-Цхапел Хилл, користи 3Д мапирање (и најмање четири Кинецтс) да донесе видео, а затим користи хеадтрацкинг на пријемном крају, тако да људи усаглашавања у ће заиста видети уживо видео у 3Д, чак и без носи 3Д наочаре. Резултат: Таблеау која вас прати док померате главу и окреће око немирно на вашем столу столицу чекају састанак до краја. То је моћни импресиван, али не можемо да се не запита: Да ли заиста желите да видите своје колеге у таквим реалистичне детаље? Да гусан на видео и одлучите за себе.

Истраживачи Хацк Кинецт за наочаре без 3Д телеконференције (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 02 Маи 2011 19:46:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар