петък, 3 юни 2011 г.

Сонос С3 / Репродукција: 3 Бежични Алл-ин-Оне систем звучника процурела од ФБИ

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/03/sonos-s3-play-3-wireless-all-in-speaker-system-leaked-by-the-f/:
Погледајте шта ФЦЦ вукао у: то је потпуно нови, ненајављено све-на-један за укључивање звучника у вашем Сонос бежични аудио систем. Мини С5 , ако хоћете, који иде по имену "Играј: 3" у складу са ФЦЦ-црно-беле ознаке - наговештавају црно-бели понуде као С5. Занимљиво, ФЦЦ документи односе се и представи: 3 као "С3" у складу са номенклатуром Сонос С5 '. Наш пријатељ Дејв Затз спекулише да је деминутив величина и име је добар показатељ да С3 / Репродукција: биће 3 карактеристика трио возача и посветио дигиталних појачала, сличан С5 пет (два високотонци, два МИД, и сабвуфер). И знате шта? Ми би морали да се договоре. Сада, с обзиром С3 је величину и Сонос "доказана способност да користе софтвер за савршено синхронизовати звук у неколико десетина кутија Сонос, мораћете да нам опрости за питају да ли Сонос има бежични 5,1 кућни биоскоп решење у рукаву. Па Сонос, ја радим? Докази о представи: 3 С3 вс конвенције именовања може се наћи након паузе.

Наставити читање Сонос С3 / Репродукција: 3 Бежични Алл-ин-Оне систем звучника процурела од ФБИ

Сонос С3 / Репродукција: 3 Бежични Алл-ин-Оне систем звучника објављене на ФБИ првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 03 Апр 2011 05:02:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Затз Није смешно | Соурце ФЦЦ- | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар