понеделник, 9 май 2011 г.

Пројекат Икар: Интерстеллар Мисија Хронологија

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wP7m1-U8Fh4/Project-Icarus-an-Interstellar-Mission-Timeline:
астроенгине пише "Шта би инфраструктуре за подршку међузвездани мисије изгледају разматрања као што су гориво извора, рударства метода, међузвездани активности изградње свемирског брода и одржавање се анализирају, од којих ће бити спроведена пре него што чак и постизање крајњи циљ пројекта међузвездани Икар. Тренутно је разоткривање сложеност ове операције и недавно направили диван анимација како може једна од многих резервоари за гориво да се рециклира као махуна комуникације релеј на путу до оближње звезде. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Цомцаст ће отворити свој видео на захтев у ТиВо ДВР премијера и понуди им за инсталацију

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/09/comcast-will-open-up-its-video-on-demand-to-tivo-premiere-dvrs-a/:
Једна од мана за довођење сопствене ДВР је обично одустаје приступ било ком приступ кабловским компаније видео са на захтев програмирање, али ТиВо је разрадио баве Цомцаст да усклади своје Ксфинити ВОД на мало ТиВо ДВР Премијера . Ово није сасвим изненађујуће, с обзиром на Цомцаст Он Деманд логотипом који се крадомице у оригинални скуп сцреенсхот-у Премијера је деби и друге кабловске компаније омогућава ВОД приступ као што су Кокс , Судденлинк и РЦН. Изгледа да је ово ће бити на тржишту по тржишним надоградња, са Сан Францисцо Баи Ареа, прво се (није познато тачно када, али се надамо да то неће да потраје и шта се догодило-да-да Комкаст ТиВо роллоут) и друге да следе. Ако нисте већ живе ТиВо начин живота, Цомцаст ће почети да нуди Премијера поред своје кутије и да их инсталира без додатних трошкова када је доступна услуга. Још увек чекамо на ТиВо да рибати неке немирније ивице офф Премијера, али ако желите већи хард диск, (делимично) ХД интерфејс и приступ онлајн сервисима све у једној кутији, без угрожавања приступа ВОД, онда то треба да стане Бил једном када стигне.

Наставити читање Цомцаст ће отворити своје видеа на захтев у ТиВо ДВР премијера и понуди им за инсталацију

Цомцаст ће отворити свој видео на захтев у ТиВо ДВР премијера и нуде их за инсталацију првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 09 Апр 2011 15:11:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ТиВо блог | Емаил тхис | Цомментс

Убунту тежи 200 милиона корисника у четири године

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EM_7sl2LyfI/Ubuntu-Aims-For-200-Million-Users-In-Four-Years:
дкд903 пише "Достављање уводничара на Убунту Девелопер самиту у Будимпешти, Мађарска, Цаноницал оснивач Марк Схуттлевортх је најавио да ће Цаноницал Циљ је да се 200 милиона Убунту корисника у четири године, Цаноницал је није званично обезбедио никакве податке о. Колико ли много Убунту корисници тренутно су - у ствари, број је веома тешко пратити, међутим, према Пракаш Адвани, партнер менаџер за централну Азију на Цаноницал, постоји око 12 милиона корисника Убунту ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Цео свет Нигхт Ски Прошивени Заједно у 5 Гигапикел Слика

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/k9neKBm9uJw/Worldwide-Night-Sky-Stitched-Together-In-5-Gigapixel-Image:
Катарн пише "Ник Рисингер путовао светом, користећи робота камеру Моунт и шест ваздушно хлађени камера, сваки опремљен са сопственим објектива и филтера, да ухвати целу ноћ у небо једна слика, највећи пун колор Ски Сурвеи. Пројекат је годину дана да заврше, и пријављени Рисингер 60.000 миља путовање финална слика се састоји од преко 37.000 појединачних фотографија, има резолуцију од 5.000 мегапиксела., па је више месеци да заједно комад. Рисингер каже: "Путовање је било неопходно снимање, као пуна сфери ноћног неба донео је са собом одређена ограничења шта се може видети у северној хемисфери није увек видљив са југа и, исто тако са годишњим добима, што може бити изнад главе у лето је испод хоризонта у зимском периоду.. компликован време и месец циклуса, то је за неке уске прозоре од могућности које смо јурили кроз удаљеним подручјима у Аризони, Тексасу, Невада, Колорадо, Калифорнији и Орегону. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Књиге: Алфресцо 3 управљање документима

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NYh-23mWyJU/Book-Review-Alfresco-3-Records-Management:
ецмгуру пише "Мој први утисак о књизи је да је аутор урадио одличан посао у представљању управљање записима (РЦГ) концепата, описујући како Алфресцо спроводе функције у РЦГ Делите, и како можете да прилагодите ове опције ако је потребно нешто сам био. узбуђен о читању ове књиге, јер сам тренутно ради на пројекту РЦГ ". Прочитајте о за остатак прегледа ецмгуру је.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Нетфликс директор нерадо борбу кабл

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/x-PnKhKVwKg/Netflix-CEO-Hesitant-To-Fight-Cable:
имамац пише "Они који су били нада се да ће Нетфликс донети борбу за кабловске компаније може бити разочаран у најновијим коментарима из њиховог директора 'је Рид Хејстингс. задовољан са масивним раст његове компаније, али је страх да добијам превелики ће почети" Армагедон "са кабловске мреже". То је борба да не мисли је његова компанија могла да преживи. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Аппле иМац (пролеће 2011) преглед

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/09/apple-imac-spring-2011-review/:
Најтежа гиганти у све-у-једном пољу је доживео још један ажурирање, још један пакет нових унутрашњим да оживи стари (али и даље елегантан) шасија. Аппле је представио свој најновији иМац-освежавања прошле недеље , нико није изненађујуће са новим избором АМД Радеон ХД графичким картицама, Куад-Цоре Интел процесоре Санди Бридге, и солид стате складиштења опције, који су дизајнирани да раде једну ствар: Иди брже.

Ови најновији ИМАЦС су сасвим природно најбржих Ипак, као што бисте очекивали, али са правом конфигурације могу бити правилно брзо. Брже унутрашњим плус Тхундерболт портови на ван ред оно што би требало да буде породицу-фриендли и допадљив машину у скроман сила која би могла да буде довољно брз за професионалне кориснике. Постоји много важније питање, мада: да ли је овај систем $ 1.999 прави избор за вас?

Наставити читање Аппле иМац (пролеће 2011) преглед

Аппле иМац (пролеће 2011) преглед првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 09 Апр 2011 12:00:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Нфл генерише више саобраћаја него што Вести социјалне Медиа

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/CEEH6WFG6Wc/Drudge-Generates-More-News-Traffic-Than-Social-Media:
тцд004 пише "Репорт објавио је данас Пев Ресеарцх Центер пројекат за изврсност у новинарству показује да Друдге Репорт је далеко важније возач онлине вести саобраћаја него што Фацебоок или Туиттер У ствари, за првих 25 вести сајтова, Туиттер једва региструје. као извор саобраћаја извештаја хитови на још неколико занимљивих сазнања о новостима понашању.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Одлагања јабука Укидање ЛГПЛ ВебКит код

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VqHupSU0ZzU/Apple-Delays-Release-of-LGPL-WebKit-Code:
јфрухлингер пише "Од Аппле-рачвасту КХТМЛ пројекат стварања ВебКит, рендеринг на језгру Сафари-ју, компанија је добар отвореног кода грађана, ослобађајући кода назад у заједницу, након исправке, али да је изненада зауставио у марту. без кода издања за последње две исправке ИОС верзије претраживача, за Унковн разлога. То би могло да Вас подсетимо неуспеха Гоогле да ослободи __Б__2815е498б71е465ц80е19де1еб264619__Е__ изворни код, али барем Гоогле је објавио да је држи код леђа, и Андроид. под лиценцом која омогућава одлагања; ЛГПЛ'д ВебКит није ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ВиевСониц В3Д241вм, монитора рачунара са 3Д технологијом

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ВиевСониц не жели да заостане и представила нови монитор који има модне технологија у овом тренутку, 3Д.

В3Д241вм ВиевСониц има 24-инчни ЛЕД панела са латенцијом од 2мс, 300 цанделас осветљености, контраста и 20.000.000:1 120Хз освежавања, фреквенције у зависности од произвођача да уживају у 3Д садржај помоћу поларизоване наочаре Укључено у овај монитор.

У овом тренутку не знамо шта ће цена бити у еврима, али у Великој Британији продаје за око 330 фунти, што по тренутним стопама ће бити око 376 евра, али не можемо то бити цена када је у питању се продаје у Шпанији.

Више | ВиевСониц

Битка Бреус Преко Варрантлесс ФБИ ГПС Трацкинг

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xMPi-8v7UgU/Battle-Brews-Over-FBIs-Warrantless-GPS-Tracking:
фисдт пише "ФБИ Коришћење ГПС возила уређаја за праћење постаје спорно приватности питање у судовима, са Обамина администрација тражи Врховног суда одобрење за коришћење уређаја без налога, а федерална грађанска права тужба циљање правде Одељења за праћење кретања арапско-америчког студента у сред ове правне контроверзе, претња Ниво одлучили да погледамо унутрашњост једног од уређаја, уз помоћ срушен уметника у иФикит.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ГамеЦубе Фузија преносиви доноси Уии естетике, БРГП дизајна до Нинтендо конзоли бокиест (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/09/gamecube-fusion-portable-brings-wii-aesthetics-and-gba-design-to/:
ГамеЦубе Фузија преносиви доноси Уии естетику и Генк дизајн Нинтендо конзоли бокиест
Изгледа да је дошло време, а не да је давно, где смо видели још један нови ручно израђен портабл конзолу сваке недеље , сваки мањи и више импресиван него раније. Ти дани су, нажалост, нема и, да ли желите да окриви кратком пажњу младих данас или једноставно закључити да свако ко је превише заузет игра Љут птица, то је тужна чињеница. СД Цафедзија Асхен је Буцкинг тренду, стварајући оно што он назива ГамеЦубе Фусион. То је ручно уграђени преносни ГамеЦубе која игра (надам се легално стечена) наслове из СД картице преко обе ВииКеи и Гецко, пружајући пуну контролу на плочи, плус екстерни контролер луке, све води кул од лаптопа-потиче вентилатор који звучи довољно моћна да да ховер ствар, Ф-Зеро-стилу. То је далеко мањи него 2009 је НЦубе , али изостављање батерије значи да неће бити далеко путовање. За оне који желе да знају више, сваки детаљ ће бити откривена у 12 минуту Видео уграђених испод - ако можете да задржите фокусиран толико дуго.

Наставити читање ГамеЦубе Фузија преносиви доноси Уии естетике, БРГП дизајн који је Нинтендо конзоли бокиест (видео)

ГамеЦубе Фузија преносиви доноси Уии естетике, дизајна до БРГП је бокиест Нинтендо конзоле (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 09 Апр 2011 09:17:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Мод ретро | Емаил тхис | Цомментс