понеделник, 9 май 2011 г.

'Чудотворне' Аерос дирижабл подесите да лете до 2013, захваљујући ДОД финансирања

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/09/miraculous-aeros-airship-set-to-fly-by-2013-thanks-to-dod-fun/:
Да ли сте носталгични за време када реч "Зеппелин" стајао за лежерно интерконтинентални путовања за богатих и славних, него бас-тешке преносни аудио и МотоБлур телефона ? Узми срце, као и украјински предузетник Игора Пастернака тврди да је решен "узгона проблема" који је дуго ограничен корисност аирсхипс. Проблем је у томе гори горива или падају теретни брод посветљује, који затим треба да одушка скупо хелијума да се врати у земљу, без начин да се контролише потисак, полетања и слетања постане компликовано до тачке бескорисности. Пастернак тврди да је решио овај камен спотицања од компресије скупи гаса, на тај начин чувајући га за каснију употребу. Министарство одбране (који воли своју варблимпс ) је склопила уговор своје компаније, Аерос, да обезбеди радна демонстрација 2012-13. Назван пеликан, то ће само лети, без терета на почетку - али ако се технологија покаже изводљиво, можемо само да видите нову еру Аирсхипс.

'Чудотворне' Аерос дирижабл подесите да лете до 2013, захваљујући ДОД финансирање првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 09 Апр 2011 05:38:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Региструј се | Соурце Авијација Недеља | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар