понеделник, 13 декември 2010 г.

SatPhones - Защо да не да работи?

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/I_IT3x4Um7k/story01.htm:
RedEaredSlider пише "сателитни телефони не са толкова неудобни, колкото бяха преди, и технологията ги прави по-силни. Отминаха дните, когато сателитни телефони трябва да бъдат придружени от един куфар. Но до този момент, полето е пълна със смели опити за телефон, който може да се използва навсякъде, без зависимост от светски мрежи за мобилен телефон. Милиарди ще бъдат инвестирани, с относително малко да се покаже за него. Част от отговора е дълга. TerreStar е най-новата жертва на смачкване 1,2 милиарда щатски долара дълг товар. Компанията представи своя род телефона миналия месец, но е в средата на глава 11 производства. Не е ясно, че телефонът ще се продава достатъчно, за да помогне TerreStar останат в бизнеса, особено когато то има $ 799 цена. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




T-Mobile пуска G2 до $ 50 на договора, наистина иска да купи

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/13/t-mobile-drops-the-g2-to-50-on-contract-really-wants-you-to-bu/:
Доста очевидно наистина: на T-Mobile G2 е вече на разположение да се купи за един болен от шарка 50 долара от онлайн магазина на нейният носител. Това е уеб-само работа, но това е с цел подслаждане безплатна нощувка доставка за всички поръчки преди 20 декември. Така че, $ 50 и след две години на вашата безжична свобода в замяна на телефон с възможност за използване на T-Mobile HSPA + мрежа и предлага почти състав Android опит? Решения, решения.

T-Mobile пуска G2 до $ 50 на договора, наистина иска да купи първоначално се появи на Engadget на Пон, 13-ти декември, 2010 16:29:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Android на Общността , TmoNews | източник T-Mobile | Изпрати | Коментари

4chan обявява война на Snow

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hGK7JVFe-Xg/story01.htm:
С всички по-нови hacktivism в новините, Анонимен реши да поеме нова и мощна враг сняг. В неделя на групата обяви, че ще "направи всичко по силите си да затвори сняг по атакува Weather Channel и Северната стена уеб сайтове, бойкотират горно облекло, и гласуват за слънцето като време за 2010 г. Личност на годината". Аз съм сигурен, че има много хора в правото Минеаполис сега, че ще им пожелая късмет.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Engadget Ръководство Ваканционни подарък: Докове и будилник

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/13/engadgets-holiday-gift-guide-docks-and-alarm-clocks/:
Добре дошли в Engadget подаръци Пътеводител Holiday ! Екипът тук е добре запозната с сърцераздирателни затруднения на сезонни търговски опит, и ние искаме да ви помогне чрез боклук и излезе със съкровищата тази година. По-долу е на орляк днес от страна куратор чукове, и можете да се отправите обратно към подаръци център Guide, за да видите останалата част от продукта водачи, тъй като те са добавен през целия празничен сезон.
Портативен медия плейър: от баба на племеннички и племенници, изглежда, всички се е едното. Но ако те са само го използват по пътищата, те няма да ни си струват парите. Ето защо ние сме събрани този избор на будилници и докове за всеки локал и на всеки бюджет, с характеристиките на Вашия любим човек ще трябва да получите най-доброто от своето устройство.

Продължавам четене Engadget празник подаръци Ръководство: Докове и будилник

Engadget празник подаръци Ръководство: Докове и будилници първоначално се появи на Engadget на Пон, 13-ти 12 2010 14:30:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Ясно iSpot стане лесно уеб-базиран "JailBreak"

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/13/clear-ispot-gets-easy-web-based-jailbreak/:
За хакерите, Clear трябва да знаят, че си iSpot мобилни гореща точка би било трудно да се устои - $ 100 за устройството без договор плюс неограничен WiMAX за $ 25 на месец е доста луд сделката, след като всички, и единственото улов е, че те се опитват за заключване не-IOS устройства от действието. В действителност, тя е просто време за отключване да започнат да излязат на светло, но сега е по-лесно от всякога: разработчикът на един от оригиналните хакове iSpot е кръг обратно да се създаде нов отключване, че не изисква нищо повече от една връзка кликвания двойка, докато вие сте на машина, свързани с гореща точка. Как е възможно това? Оказа се, че има уязвимост, която позволява да се изпълни произволен команди в iSpot чрез уеб код и Clear все още не е актуализиран на фърмуера да го пластир. Във връзка с това, разработчикът ни казва, че има действително някои iPads, които не са в състояние да се свърже с iSpot без рана, привидно, защото Apple използва някои MAC адреси, които е текущата фърмуер на iSpot не очаква - така че по ирония на съдбата може да се наложи този "JailBreak" просто да се използва нещо, което начин Ясно е предвидено. Както винаги в тези неща, се процедира с повишено внимание - ние все още нямате iSpot около себе си да опитате този себе си, за да споделите с нас как ще върви.

Ясно iSpot стане лесно уеб-базиран "JailBreak" първоначално се появи на Engadget на Пон, 13-ти 12 2010 13:46:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Неограниченият iSpot , seclists.org | Изпрати | Коментари

Righthaven съди за контрол на домейн Drudge доклад

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AYGx3MCJKmI/story01.htm:
Хю Пикънс пише "В Лас Вегас Преглед вестник съобщава, че в последния случай, Righthaven иска освобождаване от нарушаване на авторските права от сайта Drudge доклад и от Drudge Архив сайт, и се моли за предварителна и постоянна забрана за нарушение на авторското право снимка , контрол на Drudge уебсайт доклад и по закон щети в размер на $ 150,000. В Заведеното дело сряда, Righthaven се оплаква от употреба на Денвър снимка публикация на транспорта сигурност агент администрация потупване определяне на авиокомпания пътник. Drudge показва неразрешено възпроизвеждане на снимка за сайта Drudge Доклад относно 18-ти ноември, в зависимост от гражданско дело. Шон мангано, адвокатът, завели делото от името Righthaven, казва, че това е първият път, Righthaven има съдени заради използването на защитени с авторски права илюстрация. Righthaven също оспорва факта, че Drudge доклад не е сваляне режима на този закон да се отговори на тези, които твърдят, нарушения на авторското право. "Предполагам, че това ще бъде много сериозно висящи съдебни," казва мангано, отбелязвайки, че Drudge има значителни финансови ресурси. " Ние обсъдени предишните опити да се превърне Righthaven бърз долар по отношение на новините, свързани с авторските права.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Fraunhofer IIS използва Awiloc закрит магия позициониране за употреба музей покровители

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/13/fraunhofer-iis-uses-awiloc-indoor-positioning-magic-to-guide-mus/:
Ако сте били на музея през последната година и промяна, най-вероятно сте били принудени да се ponying допълнително пет кости за някакъв вид ръчен апарат. Предполага се, тези неща да придружава покровители и да подобри работата, но по-често, отколкото не, ти си остана с мръсни аудио устройство, което ви е казал малко повече, отколкото си брат Боб, който е без съмнение маркиране заедно зад и възпитание на всички в радиус от 50 крак . Хора, които изберат да прекарват времето си waltzing чрез музей на индустриалната култура в Нюрнберг, обаче, са по-добре. В Fraunhofer IIS е разработила нова технология за WLAN базирани позициониране, и за разлика от традиционните подходи, GPS, Awiloc всъщност работи в закрити помещения. Както разказва историята, посетителите на музея могат да вземат ръка, която следва движението им и след това да ги показва това, което те са изправени пред (или не са изправени, за този въпрос) в детайли. Разбира се, те биха могли да използват за проследяване на данните, за да видите кои експонати бяха привлича най-голямо внимание, ако те са умни, но как точно ще личния живот защитава в мислите за това?

Продължавам четене Fraunhofer IIS използва Awiloc закрит позициониране магия за употреба музей покровители

Fraunhofer IIS използва Awiloc закрит магия позициониране за употреба музей покровители първоначално се появи на Engadget на Пон, 13-ти декември 2010 год. 13:22:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Fraunhofer IIS | Изпрати | Коментари

Каскади, идиотизъм и Hero Hacks

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/p-W9jwWycik/story01.htm:
snydeq пише "InfoWorld Пол Venezia обслужва шест реални истории за ИТ каскади и решения, които изискват едно докосване на вдъхновен лудост да потеглям, което доказва още веднъж, че да знаеш кога да изхвърлят ръководство и да направим нещо границата безотговорно е от съществено значение за ден за ден да работи. "Тя може да бъде сървър на ръба на спиране на всички операции, твърд диск, който няма да мощност до важни данни, или недоволен бивш служител, който е скрит жизненоважни пароли система в мрежата. Точно когато всички изглежда загубен, че е време да се творчески и Дон ИТ смелчага капачка, а след това огън на пещ, бутам края на молив в дънната платка, или пътя на целия град мрежа, чрез вашия лаптоп, за да си свършат работата, "Венеция пише. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Нова запаля продава "милиони" висшия всички 2009 Kindle продажби

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/13/new-kindle-sells-millions-bests-all-2009-kindle-sales/:
Amazon ни остава друг избор: организиране на търговски заключения въз основа на една единствена буква. За компанията, известен с неясни за продажбите Kindle, обяви, че "само за първите 73 дни на този празник тримесечие, ние вече се продават в милиони от нашите чисто нов запалва." С други думи, най-малко два милиона, и още за Kindle цяло ако смятате, DX (все още в продажба) и последните сделка гуляй мълния на Kindle 2. Amazon на катедра "Статистика Creative отбеляза също, че този неуловим цифра продажбите е по-голям, отколкото всички си запаля продажби през 2009 година. Колко е, че питаш? Нямам идея - ние знаем "милиони" бяха продадени между 2007 и 2009 г. , но анализирането на по-нататъшни само ще разкрият загадката енциклопедия Браун е разходите страници и страници, за да решават - и все още има да извърви много път.

Нова запаля продава "милиони" висшия всички 2009 Kindle продажби първоначално се появи на Engadget на Пон, 13-ти декември 2010 год. 12:54:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Смелият Fireball | източник Амазонка | Изпрати | Коментари

Съдия хвърля огромни патент костюм Пол Алън, Алън планира да продължи

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/13/judge-throws-out-paul-allens-massive-patent-suit-allen-plans-t/:
Помнете масивна дело патент отправени към Apple, Google, AOL, Facebook, иБей, Netflix, както и редица други компании от Microsoft съосновател Пол Алън? Е, това е вече удари нещо на някакъв корен - федерален съдия прекрати делото в петък, като посочва, че отговарят на Алън "е пропуснал да установи нарушение продукти или устройства, с всички специфики", и че съдът и подсъдимите са били основно "отляво предполагам какви устройства нарушение на четири патента. " От своя страна Алън явно планира да perserve с патента на борбата, и каза, чрез говорител, че уволнението е само "процедурни въпроси" и че "случаят се намира на път" - Алън сега има време до 28 декември на файла изменено жалбата.

Съдия хвърля огромни патент костюм Пол Алън, Алън планира да продължи първоначално се появи на Engadget на Пон, 13-ти 12, 2010 12:31:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Computerworld , InformationWeek | Изпрати | Коментари

MetroPCS следва да доведе по крикет е и започва на Huawei възкачи бюджет Android телефон

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/13/metropcs-follows-crickets-lead-launches-huaweis-ascend-budget/:
Huawei е наистина да започнете да правите пръскане на американския пазар смартфон, които се разпределят в Голямата четворка с пускането на T-Mobile кометата не много отдавна - но това е бюджет regionals, където тези хора могат да имат шанс да доминира. MetroPCS е взел пример от archrival крикет в стартирането на Huawei възкачи днес, като предлага 3,5-инчов HVGA дисплей, 3.2-мегапикселова камера и микроб за разширяване на паметта до 16 GB на върха Android 2.1 . В 179 $ те пита изглежда малко стръмен за характеристики, докато не забравяйте, че MetroPCS предлага на своите хардуерни без договор - и това ще ви спести нито лев-два над марката Android предлагане на превозвача име-на Optimus M от LG . Това е в днешно време; следват почивка за пълната информация за медиите.

Продължавам четене MetroPCS следва преднината крикет, стартира на Huawei възкачи бюджет Android телефон

MetroPCS следва преднината крикет, стартира на Huawei възкачи бюджет Android телефон първоначално се появи на Engadget на Пон, 13-ти Декември 2010 12:08:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник MetroPCS | Изпрати | Коментари

Първите четири екзопланета система заснета

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SqaDJymFAMo/story01.htm:
Phoghat пише "Сред едно от първите системи екзопланета е била заснета HR 8799. През 2008 г. екип, ръководен от Marois християнски в Института по астрофизика Херцберг в Канада, се картина на системата директно възпроизвеждане на изображения три гигантски планети."

Прочетете повече на тази история в Slashdot.