понеделник, 13 декември 2010 г.

IDEO изгражда RFID грамофон, hearkens обратно към mixtaps от миналото (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/12/ideo-constructs-rfid-turntable-hearkens-back-to-mixtaps-of-yore/:
Имало едно време, може да се докосне твоята музика - или поне да погали със 7 - или 12-инчов винил диск - но тези дни на хладно поток децата MP3-ки (и OGGs, маймуни) от интернет. Въпреки това, дизайн студио IDEO наскоро реши да се види дали те биха могли да се върнем във връзка с аудио корени, и - да вземе страница правото на промишлен дизайн I трактат Мис Моят молив - те построяват по-горе машина. Казано с прости думи, това, което търсите в е кутия, напълнена със специално правоъгълен Ардуино Мини дъски Pro постоянно търсене на етикети за радиочестотна идентификация на върха, както и набор от карти, всяка с по две етикети за радиочестотна идентификация, като всеки етикет, представляващ една песен. Когато една капка върху въртящата се поставка, тя започва да тече в рамките на втора, благодарение на умни масив от Arduinos отдолу, и вие и вашите High Fidelity сродна душа може да напусне множество карти на масата, за да създаде една импровизация микстейп, или се предполага, флип едно на "касети", за да играят Side Б. Той е добър IDEO нещо, което не се продава устройството и тестета карти, защото ние се страхуваме, ще бъдем принудени да се съберат всички тях, и нашите бедни портфейла не се нуждае от повече мъка. Не пропускайте видеото по-долу!

Продължавам четене IDEO изгражда RFID грамофон, hearkens обратно към mixtaps от миналото (видео)

IDEO изгражда RFID грамофон, hearkens обратно към mixtaps от миналото (видео) първоначално се появи на Engadget на Чет, 12-ти декември 2010 г 22:10:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Core77 | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар