понеделник, 13 декември 2010 г.

Nissan първи света Leaf доставени - това е черен, като бъдещето на газ захранва автомобили

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/13/worlds-first-nissan-leaf-delivered-its-black-like-the-futu/:
Някой на Nissan знае как да се пазят до календар, както изглежда, като обеща декември САЩ доставките на Наруто започва през този уикенд. А кой знае какво е направена от пристигането на първия човек, лъскав черен брой закупени от Оливие Chalouhi от Сан Франциско Бей пространство, което ще бъде придружено от разтоварване Лийфс в други пазари стартирането на Аризона, Южна Калифорния, Орегон, Сиатъл, и Тенеси. Втората партида от изцяло електрически хечбек на Nissan ще дойде на 20 декември, с компанията обещава цялата страна стартира на САЩ за 2012 година. В същото време, Хавайските острови и Тексас ще бъде следващият локали да се присъединят към веселбата в началото на 2011 г. и резервите ще бъде възобновено скоро след това. За съжаление, някои "допълнителни пазари" се очаква да се блъсна в втората половина на годината - Предполагам, че Nissan знае как да използвате календар за отбелязване от нейните закъснения също.

Продължавам четене първата Nissan света Leaf доставени - това е черен, като бъдещето на газ захранва автомобили

Nissan първи света Leaf доставени - това е черен, като бъдещето на газ захранва автомобили първоначално се появи на Engadget на Пон, 13-ти Декември 2010 06:02:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар