понеделник, 13 декември 2010 г.

CE О, не, че не е: "Тайм Уорнър" главен оприличава Netflix заплаха за албанската армия

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/13/ce-oh-no-he-didnt-time-warner-chief-likens-netflix-threat-to/:
Помислете за връзката между Netflix и кабелни и съдържанието кадри е приятелска? Не. Дори. Затвори. Разбира се, не след Netflix CEO Рийд Hastings маркира пътя в хола, по силата на стрийминг на телевизионни компании и съдържанието на филма първоначално станало възможно благодарение на хитър 2008 справят с Starz. Ход, който вкара стрийминг право на достъп до Sony и Disney съдържание за около 25 милиона щатски долара - почти нищо в сравнение с традиционните лицензионни такси за сметка на кабелните оператори. Тази сделка е настроен да изтече през 2011 г. и може да струва толкова, колкото Netflix 250 милиона щатски долара годишно, за да подновите. Time Warner главен изпълнителен директор Джеф Bewkes смята, че е ден Netflix в горната част са номерирани, като е възможно благодарение на една ера на експериментиране, който сега приключва. "Това е малко като е на албанската армия ще отнеме цял свят?" Bewkes каза: "Аз не мисля така." Според "Ню Йорк Таймс", коментарите бяха направени миналата седмица, като UBS спонсорира пресконференция в Ню Йорк, че се казва се превърна в "платформа за мениджъри да изразят своето недоволство и да се подчертае, че те ще агресивно се опитват да наклонят икономическо равновесие между Netflix и създателите на съдържание обратно към медийни конгломерати. " Уау. Не се притеснявайте, че абонатите Netflix, ние сме сигурни, че възприетата тайно споразумение е добър вид.

CE О, не, че не! Time Warner главен оприличава Netflix заплаха за албанската армия първоначално се появи на Engadget на Пон, 13-ти Декември, 2010 05:12:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Ню Йорк Таймс " | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар