понеделник, 13 декември 2010 г.

Sony обяви пакет от карти SD за камери, които не работят с пръчици

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/13/sony-announces-suite-of-sd-cards-for-cameras-that-dont-work-wit/:
Sony обяви три (броят ги) нова серия от SD карти, като любители, професионалисти и професионални потребители, така дори по-голям избор за това къде да се придържаме техните снимки. Първо е бюджетът Основно серия в 2, 4 и 8 GB капацитет, предлагащ Class 4 (4 МВ / сек) скорост и нищо друго. Следващата е също клас 4 Опитът Series, която добавя 16 и 32GB модели в списъка. На последно място е пълен отвор, клас 10 експерт Series в 8, 16 и 32 GB капацитет. Това очевидно е Вашият избор за висок битрейт запис HD (ехо PMW-F3 ), но всеки трябва да направи добре за правене на снимки. Всички те са с удобен "бележка пространство" за тези с хубава фигура на ръкописен текст и ултра-фини писалки точка, както и всички кораби през януари, но, уви, нито са получили MSRPs, просто все още. Сега, който каза, Sony не като стандартни за индустрията формати?

Продължавам четене Sony обяви пакет от карти SD за камери, които не работят с пръчици

Sony обяви пакет от карти SD за камери, които не работят с пръчици първоначално се появи на Engadget на Пон, 13-ти декември, 2010 09:19:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар