понеделник, 13 декември 2010 г.

Motorola е 10-инчов с клетъчна таблетка отговаря на г-н Blurrycam, показва логото на Verizon

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/12/motorolas-10-inch-honeycomb-tablet-meets-mr-blurrycam-shows-o/:
До сега вероятно сте запознати с тази плоча, тъй като това как Google, Анди Рубин наскоро тя представи на сцената , но ние сме готови да се обзаложим никога не сте виждали горния ръб - Знаеш ли, сега като страна отпред пред уеб камера и на видно татуировка Verizon. Да, това е Motorola е 10-инчов с клетъчна таблетка, а това е игра за Отбор Red точно както предсказа , че типстъри, които са получили тези снимки не е сигурен дали ще носи името Stingray, Еверест и дори потенциално "Trygon." Spec-мъдър, ние сме казали нашите предишни типстъри е право в целта, и това ще има 1 GHz Tegra 2 T20, един жироскоп и 32GB на съхранение под че 1280 х 800 мултитъч екран, както и 512 MB оперативна памет и слот за до към 32 GB микроб карта. Той също така сигурно изглежда има и микро-USB жак, мини-HDMI порт и 3,5 мм гнездо за слушалки, както и някои контакти за вероятно док, въпреки че както винаги дело г-н Blurrycam е такова, че не можем да кажем съвсем . Без значение - вижте сами в галерията по-долу.

[Благодаря, wnrussell]

Motorola е 10-инчов с клетъчна таблетка отговаря на г-н Blurrycam, показва логото на Verizon първоначално се появи на Engadget на Чет, 12-ти декември, 2010 г 19:57:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар