понеделник, 13 декември 2010 г.

Google крие математически пъзели Cr-48 видео награди своите решаване с лаптоп

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/13/google-hides-mathematical-puzzle-in-cr-48-video-rewards-its-sol/:
Гледането на Google унищожи Cr-48 преносими компютри за забавление не е било лесно за някой от вас, но се оказва, че лукавият отрепки от Mountain View има нелегални цел да злоба си в края на краищата. Уравнение, написа нещо в старото училище тебешир на фона на една сцена, привлече вниманието на Силвен Zimmer, които заедно с група съмишленици отрепки, определени за опитват да го решим и да откриете значението му. стойност в пълен ден на криптографски работа по-късно, Силвен остана с набор от номера, той е в състояние да се преобразува в писма, които се обърна формулирани "скорост и унищожи." Добавяне goo.gl, Google URL на Shortener , в предната част на тези думи го има на екрана го поздравя за това, че "първо да разберат нашите МЕНСА-сертифицирани пъзел" и обеща да му изпрати Cr-48 лаптопа като си награда. Слава на Силвен ... и Google за това, че такива отрепки неудържим.

Продължавам четене Google крие математически пъзели Cr-48 видео награди своите решаване с лаптоп

Google крие математически пъзели Cr-48 видео награди своите решаване с лаптоп първоначално се появи на Engadget на Пон, 13-ти декември, 2010 07:21:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Geek.com | източник Силвен Zimmer | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар